World Port Arrangement

Bekijk Rotterdam en haar havens vanaf het water, de stad én grote hoogte! Met dit leuke bedrijfsuitje maakt u kennis met het heden en verleden van één van de grootste havens ter wereld.

Lunch op grote hoogte

Het bedrijfsuitje begint in het hoogste restaurant van Rotterdam, de Euromast! Hier kunt u tijdens een uitgebreide lunch genieten van het fantastische uitzicht over de havens en de skyline van Rotterdam. Vanaf dit Rotterdamse icoon is de hele stad en haar havens goed te zien. Zeker met helder weer is ook de wijde omgeving van Rotterdam te bewonderen vanaf de Euromast. Een mooie belevenis voor jong en oud.

Beleef tour door de stad

Na een heerlijke lunch vervolgt u uw bedrijfsuitje met een Beleef Rotterdam stadswandeling. Een unieke stadstoer met een lokale stadsgids die persoonlijke verhalen, interessante facts & figures, de hotspots en bezienswaardigheden in de Maasstad deelt met de gasten. Dit is écht de leukste manier om verrassend Rotterdam te ontdekken.

Samen met onze stadsfanaten leert u Rotterdam pas echt goed kennen! Onze gidsen zijn gespecialiseerd in de Rotterdamse haven, architectuur en historie. Zij nemen u mee voor een citytour door het maritieme en klassieke hart van Rotterdam. Laat u tijdens dit groepsuitje verassen door leuke anekdotes en feitjes.

Bedrijfsuitje op het water

Vanaf het Willemsplein beleeft u vervolgens een bijzondere vaartocht door de havens, waarbij een uniek uitzicht wordt geboden op werven, dokken en de hypermoderne overslag van containers. De havens van Rotterdam zijn immers het best te bekijken vanaf het water. Een mooie afsluiting van een middagje Rotterdam met de collega's!

Napraten over alle indrukken van de dag doet u op een bijzondere locatie in het Scheepvaartkwartier. Hier wordt u ontvangen met een borrel en geniet u vervolgens van een heerlijk diner om uw bedrijfsuitje af te sluiten.

Andere bedrijfsuitjes in Rotterdam

Dit bedrijfsuitje is een combinatie van activiteiten op het water en in de stad. Pegasus Events biedt nog meer unieke bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten aan in Rotterdam. Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op.

Meer weten of brainstormen?

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

We kregen duidelijke uitleg over de spelregels om daarna, gewapend vol goede moed én regenjas, op pad te gaan in het natte Rotterdam. De tablets werkten perfect, ook met de regenhoes. Ondanks de regenachtige start hebben we een gezellige en creatieve middag met elkaar gehad. De vragen die door onze collega's waren aangeleverd waren een extra bonus. De lol die we met elkaar hadden, heeft er zelfs voor gezorgd dat de zon weer tevoorschijn kwam en we de dag konden eindigen met een grote grijns. Dank voor de organisatie en fijne communicatie vooraf en achteraf!

Erasmus Universiteit Rotterdam, Rotterdam