Rondje Rotterdam

Ludieke stadstour met Rotterdams entertainment, exclusief voor jullie gezelschap!

Beleef samen met jouw collega’s, relaties of gezelschap een geweldige dag in Rotterdam met Rotterdamse artiesten. Informeer naar een Rondje Rotterdam 'op maat'!

Rondjes Rotterdam
De imposante skyline en het uitgebreide aanbod van Rotterdam op cultureel, sportief en culinair gebied maken Rotterdam tot één van de leukste steden om te bezoeken. Onder leiding van Rotterdamse artiesten is een bezoek aan Rotterdam nog veel leuker. Rondje Rotterdam is dé ludieke stadstour met Rotterdams entertainment, wandelend, met de bus of varend door Rotterdam. Een City tour boordevol informatie en hilarische anekdotes, alles met de vermaarde Rotterdamse humor.

Rondje Rotterdam biedt diverse begeleidende artiesten, vertrekpunten en thema’s, denk bijvoorbeeld eens aan een culinair Rondje 'PROEF' Rotterdam, met smaakvolle tussenstops bij diverse Rotterdamse cafés en/of restaurants.

Rondje Rotterdam biedt jou en het gezelschap een dagje uit in Rotterdam wat gegarandeerd lachen, gieren, brullen wordt. Wij informeren u graag over de talrijke mogelijkheden voor een besloten groep (maatwerk). Ieder Rondje Rotterdam is een echt schoolreisje voor volwassenen. En jij kunt er zelf jouw invulling aan geven! Per bus, per boot of liever te voet? Jij beslist. Lekker borrelen, dineren of feesten? Alles kan. Dankzij ons uitgebreide netwerk en horecapartners zijn er heel veel mogelijkheden om je bedrijfsuitje in Rotterdam compleet te maken.

Wij helpen jou je unieke Rondje Rotterdam evenement samen te stellen, waarbij wij jou zoveel mogelijk ontzorgen. Zo kunnen wij de uitnodiging voor je voorbereiden, stellen wij de draaiboeken op en zorgen we op de dag zelf voor een leuke Host die alles voor je regelt, zodat jij ook volop kunt genieten van een gezellige dag met jouw gezelschap.
Kies een thema en/of artiest waar je voorkeur naar uitgaat en we maken jouw uitje in Rotterdam volledig voor je op maat!

Wanneer je een Rondje Rotterdam met bijv. Simon Stokvis kiest, wordt het script op maat gemaakt met een fantastisch programma met bijzondere anekdotes, speciaal voor en over jou en je genodigden. Alle artiesten zorgen voor een onvergetelijke Rotterdam belevenis met een persoonlijke twist!

Ook zijn er leuke toevoegingen te boeken voor een shot extra adrenaline of om de team spirit te bevorderen. Denk hierbij aan activiteiten als een Rib-Adventure, Escaperoom, Tabletgame, workshop smartlap, cursus plat Rotterdams en nog veel meer. Op deze wijze wordt jouw bezoek aan Rotterdam wel heel bijzonder.

Wat dacht je van aansluitend een feestavond op een bruisende locatie in Rotterdam. Ook voor een geheel verzorgde feestavond is Rondje Rotterdam jouw partner.
Vraag info via 010 - 413 59 51 of via onze website Rondje Rotterdam voor een uniek bedrijfsuitje in Rotterdam!

Meer weten of brainstormen?

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

We kregen duidelijke uitleg over de spelregels om daarna, gewapend vol goede moed én regenjas, op pad te gaan in het natte Rotterdam. De tablets werkten perfect, ook met de regenhoes. Ondanks de regenachtige start hebben we een gezellige en creatieve middag met elkaar gehad. De vragen die door onze collega's waren aangeleverd waren een extra bonus. De lol die we met elkaar hadden, heeft er zelfs voor gezorgd dat de zon weer tevoorschijn kwam en we de dag konden eindigen met een grote grijns. Dank voor de organisatie en fijne communicatie vooraf en achteraf!

Erasmus Universiteit Rotterdam, Rotterdam