Proef de City

Proef Rotterdam is een heerlijk bedrijfsuitje! Dit teamuitje begint met een bijzondere stadswandeling en gaat over in een lekkere high tea! We starten op de noordoever en eindigen aan de zuidkant van de Rotterdamse Maas. Hier staat een High Tea te wachten bij Hotel New York. Met snelle watertaxi’s keert u terug naar de Oude Haven voor een cocktailworkshop. Dit bedrijfsuitje is een bijzondere combinatie van workshop, siteseeing, eten en drinken.

Bedrijfsuitje in de Oude Haven

U wordt ontvangen in de sfeervolle Oude Haven. Vanaf het Witte Huis gaat het bedrijfsuitje van start met de stadswandeling onder leiding van een deskundige gids! Via de Rotterdamse Entrepothaven en de Wilhelminapier komt u bij de volgende locatie; Hotel New York. Hier "proeft" u Rotterdam tijdens een high tea op deze bijzondere locatie? Na de high tea stapt u in de watertaxi en vaart u met hoge snelheid richting de Oude Haven. Hier gaat het bedrijfsuitje verder met een cocktailworkshop! Ervaren shakers leren u de fijne kneepjes van het vak. Een bestaande cocktail maken of een geheel eigen cocktail maken, tijdens dit teamuitje is het allemaal mogelijk. Genieten dus!

Andere bedrijfsuitjes in Rotterdam

Zoekt u een ander bedrijfsuitje? Bijvoorbeeld een bedrijfsuitje dat vooral op het water plaatsvindt? Of juist op het strand of in de stad? Ook dat is mogelijk. Daarnaast bieden wij veel evementen aan die geschikt zijn voor teambuilding. Werk samen met je collega’s aan spannende opdrachten of zoek de juiste dinerlocatie van uit een sloep die je zelf bestuurt.

Bedrijfsevenementen op maat

Pegasus Events organiseert ook bedrijfsuitje op maat. Wilt u een vergadering op een unieke locatie combineren met een snelle vaartocht? Of zoekt u een evenement voor u relaties? Wat de gelegenheid ook is, Pegasus Event organiseert graag een evenement op maar. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten of brainstormen?

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Het was echt een super goed georganiseerde dag. De bussen waren goed geregeld, het diner en de locatie van het restaurant waren top en het interactieve stadsspel was ook heel origineel en leuk voor iedereen! Wij hebben alleen maar positieve reacties gekregen na afloop. Het contact voorafgaand en achteraf was ook heel fijn. Volgende keer organiseren wij zeker weer via Pegasus Events, bedankt!

Gemeente Leiden, Leiden