Paint like Herman Brood

Schilderworkshop Paint to Rock

Herman Brood een unieke abstract schilder die door zijn aparte techniek heel herkenbare schilderijen heeft gemaakt.
Een super gave schilderworkshop waarbij geen enkel middel geschuwd wordt. Met gebruik van spuitbussen, sjablonen en verf wordt de fantasie werkelijkheid.
Maak één canvas per persoon of maak een groot canvas als groep of meerdere schilderijen in kleine groepjes.

Rock & Roll op canvas

Een unieke Schilderworkshop waarbij de in 2011 overleden zanger en kunstenaar Herman Brood centraal staat. Zijn bijzondere manier van werken en kleurgebruik wordt uitgelegd waarna iedereen aan de slag gaat om een eigen stukje Herman Brood te creëren. Wij zorgen voor voldoende voorbeelden van de werken van Herman Brood maar het leukste is toch om zelf iets te verzinnen. De doeken hebben de afmeting van 40x50 wat het gebruik van spuitbussen beter toelaat. De mogelijkheden zijn enorm in deze 2 uur durende workshop.

De opbouw van het schilderij wordt vooraf, op een begrijpelijke manier, besproken en gedemonstreerd. Er wordt uitleg gegeven over het gebruik van alle materiaal, bijvoorbeeld: rollers, kwasten etc, en begeleiding is altijd beschikbaar tijdens het schilderen om de deelnemers te ondersteunen.

Alternatieven

Naast de workshop Paint like Herman Brood bieden wij ook de volgende workshops aan:
- Skyline Rotterdam Painting
- Alternatief smoelenboek
- Dikke dames schilderen (+ € 2,50 pp excl btw)
- Action Painting (+ € 2,50 pp excl btw)
- Bob Ross workshop (+ € 2,50 pp excl btw)

Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Skyline Rotterdam Painting

De stad met de mooiste skyline van Nederland (tenminste, als u het ons vraagt).
Tijdens deze workshop gaan de deelnemers aan de slag om deze skyline te schilderen. O.a. de Erasmusbrug, de Euromast, De Willemsbrug en de Markthal worden vastgelegd. Wanneer het weer het toelaat gaan we naar buiten om de skyline die we zien te schilderen. Het is ook mogelijk om de skyline op een binnen locatie te schilderen. Onze workshop begeleider heeft dan voldoende voorbeelden bij zich. We zorgen dat de deelnemers op 1,5 meter afstand van elkaar staan. Mocht de ruimte hier geen gelegenheid toe bieden, dan zorgen we voor schermen tussen de deelnemers.

Eigen locatie?

Beschikt u over een eigen ruimte voor de schilderworkshop? Geen enkel probleem wij komen graag bij u langs. Uiteraard is het mogelijk om de workshop bij één van onze horeca partners te organiseren. Daarnaast is deze workshop ideaal om te combineren met een citygame zoals de tabletgame Explore010 of een Beleef Rotterdam sightseeing tour.

Meer weten of brainstormen?

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Op zoek naar een leuk uitje, geschikt voor iedereen? Kies dan voor de Tuk Tuk Challenge van Pegasus Events! Leuke enthousiaste begeleiding en leuke ervaring om zo een stad op een totaal andere wijze te leren kennen. Het 'wedstrijd element' maakt het extra leuk.

Actemium, Dordrecht