Op en Onder Water

Dit bedrijfsuitje is niet voor mensen met hoogtevrees. Uw bezoek begint in de Euromast. Op 100 meter hoogte kunt u genieten van het fantastische uitzicht over de havens en de stad Rotterdam. De Euromast is een echt Rotterdams icoon. Tijdens het bezoek aan de Euromast bestaat de mogelijkheid om met de Euroscoop naar 185 meter te gaan. Zo wordt dit bedrijfsuitje nog spectaculairder.

Bedrijfsuitje lasergamen

Op een steenworp afstand ligt de volgende activiteit van dit bedrijfsuitje; de lasergame arena! In deze locatie op het water waant iedereen zich in een oude onderzeeboot. Wie weet op tijd te schieten en goed dekking te zoeken? Wie haalt de meeste punten? Tijdens het lasergamen komen we hier achter. Na afloop van dit enerverende bedrijfsuitje gaat u te voet, door het Euromastpark naar de dinerlocatie. Na alle spanning tijdens het lasergamen is het tijd om heerlijk te gaan eten. Op de bijzondere dinerlocatie van het Westelijk Handelsterrein sluit u dit leuke bedrijfsuitje af.

Bedrijfsuitjes en teambuilding in Rotterdam

Pegasus Events organiseert verschillende bedrijfsuitjes op het water en in de stad. Daarnaast organiseren we ook teambuilding activiteiten. We hebben een erg breed aanbod. Zoekt u iets speciaal voor u? We organiseren ook personeelsuitje op maat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan relatie events en kick-off’s.

Meer weten of brainstormen?

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Bedankt voor jullie goede zorgen en service. Alles was prima geregeld en goede prijs/kwaliteit verhouding!

ABT, Delft