Op en Onder Water

Dit bedrijfsuitje is niet voor mensen met hoogtevrees. Uw bezoek begint in de Euromast. Op 100 meter hoogte kunt u genieten van het fantastische uitzicht over de havens en de stad Rotterdam. De Euromast is een echt Rotterdams icoon. Tijdens het bezoek aan de Euromast bestaat de mogelijkheid om met de Euroscoop naar 185 meter te gaan. Zo wordt dit bedrijfsuitje nog spectaculairder.

Bedrijfsuitje lasergamen

Op een steenworp afstand ligt de volgende activiteit van dit bedrijfsuitje; de lasergame arena! In deze locatie op het water waant iedereen zich in een oude onderzeeboot. Wie weet op tijd te schieten en goed dekking te zoeken? Wie haalt de meeste punten? Tijdens het lasergamen komen we hier achter. Na afloop van dit enerverende bedrijfsuitje gaat u te voet, door het Euromastpark naar de dinerlocatie. Na alle spanning tijdens het lasergamen is het tijd om heerlijk te gaan eten. Op de bijzondere dinerlocatie van het Westelijk Handelsterrein sluit u dit leuke bedrijfsuitje af.

Bedrijfsuitjes en teambuilding in Rotterdam

Pegasus Events organiseert verschillende bedrijfsuitjes op het water en in de stad. Daarnaast organiseren we ook teambuilding activiteiten. We hebben een erg breed aanbod. Zoekt u iets speciaal voor u? We organiseren ook personeelsuitje op maat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan relatie events en kick-off’s.

Meer weten of brainstormen?

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Afgelopen zomer hebben wij voor het eerst een vergaderarrangement met een teambuilding activiteit via Pegasus georganiseerd. De gehele organisatie van dit event is ons uit handen genomen en perfect georganiseerd door een gedreven team van mensen. Alles was tot in de puntjes perfect geregeld en zelfs het weer werkte mee. De locatie, lunch, Tuk Tuk Challenge en BBQ bij restaurant Okay was super! En als kers op de taart was iedereen zeer aangenaam verrast door de inzet van de RIB boten. Kortom het was een super geslaagde dag met een top team van Pegasus Events.

VORM BV, Papendrecht