Rondje Rotterdam Theatrale tours door Rotterdam

Beleef samen met jouw gezelschap een geweldige dag in Rotterdam met Rotterdamse artiesten! 

Rondje Rotterdam biedt jou en je gezelschap een dagje uit in Rotterdam wat gegarandeerd lachen en plezier zal zijn. Denk aan een bedrijfsuitje, familie uitje, seniorenuitje of vriendenuitje. Ieder Rondje Rotterdam is een schoolreisje voor volwassenen. Geef er een eigen invulling aan, jij beslist! Per bus, boot of liever te voet? Daarnaast ook borrelen, dineren, feesten? Alles is mogelijk.

In samenwerking met onze Rotterdamse horecapartners en uitgebreid netwerk maken wij het gezellige groepsuitje in Rotterdam compleet. Kies een thema en artiest en wij regelen de rest. Het script kunnen wij aanpassen naar de samenstelling van het gezelschap en de reden van het uitje, waardoor het een onvergetelijke belevenis zal zijn met een persoonlijke twist.

Wij stellen een uniek Rondje Rotterdam samen en ontzorgen zoveel mogelijk. Draaiboeken, gepersonaliseerde uitnodigingen en een host die op de dag zelf alles goed begeleidt, maakt het mogelijk om volop van deze dag in Rotterdam te genieten. 

Wanneer je een Rotterdamse Tour met Rondje Rotterdam met bijvoorbeeld Simon Stokvis of Joris Lutz kiest, wordt het script op maat gemaakt met een fantastisch programma met bijzondere anekdotes, speciaal voor en over jou en je genodigden. Alle Rondje Rotterdam artiesten zorgen voor een onvergetelijke belevenis met een persoonlijke twist. Ook zijn er leuke toevoegingen bij te boeken voor een shot extra adrenaline of om de team spirit te bevorderen. Denk hierbij aan activiteiten als een Rib Adventure, Escaperoom, Tabletgame, Bierproeverij of Workshop Smartlappen Zingen en nog veel meer. Op deze wijze wordt jullie bezoek aan Rotterdam wel heel bijzonder. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Rondje Rotterdam.

Waar wacht je nog op? Voor meer informatie en de mogelijkheden neemt u contact op met ons eventteam!

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Wat een fantastische dag! Met Pegasus Events zijn we schat gaan zoeken in de duinen van Hoek van Holland. Geen zware tocht en voor een ieder ook met een mindere conditie heel goed vol te houden. Afsluitend een BBQ bij de Zeebries. Zowel de organisatie /contacten naar aanloop van ons team event alswel de begeleiding ter plaatse was super leuk. Veel gelachen, leuke prijsuitreiking met een verrassende winnaar! De BBQ was goed georganiseerd en we hebben heerlijk genoten van het (on)weer, de zon, zee, strand. Bedankt, het uitje was onvergetelijk!

Shell, Pernis