Case: Bourgondisch Maastricht

Opdracht

Na een prachtige jubileumreis naar Valencia was het in 2019 weer tijd voor een onvergetelijk personeelsweekend in Nederland. De opdracht was helder ontwikkel een verrassend personeelsweekend waarbij de stad en natuur centraal staan. 

Uitgangspunten

 • 2 daags personeelsweekend;
 • Niet in de Randstad;
 • Samen uit samen thuis;
 • Combinatie tussen actief en gezelligheid;
 • Maak gebruik van de unieke omgeving;
 • Verrassende catering en exclusieve locatie;

Realisatie

Alle deelnemers verzamelden zich op het kantoor van Techniplan in Rotterdam Alexandrium. Hier stond onze enthousiaste begeleiding iedereen op te wachten bij de touringcar voor de transfer naar Maastricht! Aangekomen in Maastricht zijn we meteen de Maas opgegaan voor een mooie rondvaart langs de mooiste en verrassendste plekjes van de Maasstad van het Zuiden. Aan boord genoten de gasten van heerlijke catering en het zonnige buitendek. Hierna was het tijd om in te checken (de bagage was uiteraard reeds afgegeven bij het hotel) in het prachtige Derlon Hotel in het centrum van Maastricht.

Na wat vrije tijd stond de touringcar alweer klaar om alle deelnemers naar de bijzondere avondlocatie te brengen, Sofa Maastricht. In deze rustige omgeving waar de mooie natuur en de stad samenkomen genoten de gasten van een heerlijke borrel op het exclusieve terras. Vervolgens stond er in de prachtige tuin van Sofa Maastricht twee echte Limburgse activiteiten gepland! De gasten gingen aan de slag met roofvogels en uilen tijdens de valkerij workshop en was het tijd om samen creatief met mergel een eigen kunstwerk te creëren. Uiteraard onder begeleiding van professionele mergelbeeldhouwers. De avond werd afgesloten met een heerlijk en uitgebreid diner in een eigen ruimte van Sofa Maastricht.

Na een heerlijke nachtrust en een goed ontbijtbuffet zijn alle deelnemers per touringcar afgereisd richting het achterland van Valkenburg. Hier heeft iedereen een supertoffe biketocht gedaan door de donkere mergelgrotten van Limburg. Al dat fietsen maakte hongerig en voordat we weer in de touringcar richting huis stapten werd dit personeelsweekend in Maastricht afgesloten met een heerlijke lunch. Prachtig weer, bijzondere activiteiten, heerlijke catering en een fantastische groep mensen waren de ingrediënten van dit onvergetelijke personeelsweekend!

Opdrachtgever

Techniplan Adviseurs B.V.

Groepsgrootte

70 personen

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

Inbegrepen bij “Case: Bourgondisch Maastricht”

  Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

  Nieuwsbrief

  Ervaringen met Pegasus Events

  Wij vonden het event bijzonder goed geslaagd, jullie hebben er echt iets heel moois van gemaakt, met een excellente keuze van eventlocatie alsook afterparty. Ik heb unaniem van vele mensen zeer lovende kritieken gekregen over het event en de organisatie. Kortom, we waren er zeer blij mee!

  Deloitte, Rotterdam