Case: 2-daags Event Den Haag

Opdracht

Ontwikkel een verrassend programma inclusief overnachting.

Uitgangspunten

 • Locatie maximaal 2 uur vanaf Utrecht;
 • Actief met een competitief onderdeel;
 • Culinair goed verzorgd maar niet over de top;
 • Bijzondere hotellocatie;
 • Rekening houden met dieetwensen
 • Programma moet geheim blijven voor de deelnemers.

Realisatie

In de voorbespreking met de opdrachtgever is als locatie voor Den Haag gekozen. Om aan de wens van bijzondere hotellocatie tegemoet te komen is gekozen voor Des Indes. De eerste activiteit startte direct in het hotel met een markante gids die de gasten op humorvolle wijze toelichting gaf over het hotel en aansluitend de stad. Het gezelschap werd daarbij vervoerd in een klassieke stadsbus.

De tocht eindigde in Scheveningen waar een heerlijke a la carte lunch werd genoten met uitzicht over de havens. aansluitend bracht een korte wandeling het gezelschap op het strand waar de activiteit met competitief element startte: zandsculpturen maken! De groep werd verdeeld in 3 teams die onder leiding van een deskundig zandkunstenaar fanatiek aan het werk gingen.
De prijsuitreiking vond plaats in een strandpaviljoen waar onder genot van een drankje hartelijk werd nagepraat.
Klaarstaande taxibussen brachten de gasten terug naar het hotel waar zij zich konden omkleden voor het diner. Voor de opdrachtgever was het belangrijk dat er rekening werd gehouden met de verschillende dieetwensen wat in het geselecteerde restaurant zeer goed werd gedaan in een 3-gangen keuzediner. Uiteraard was de overnachting in het hotel de cherry on the cake!

Opdrachtgever

VOC Onderhoud

Groepsgrootte

Managementteam 14 personen

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

Inbegrepen bij “Case: 2-daags Event Den Haag”

  Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

  Nieuwsbrief

  Ervaringen met Pegasus Events

  Het contact voorafgaand aan het evenement is prima verlopen. Het eten (Okay en Hotel New York) was prima. Het sloepvaren sloot prima aan op de doelstellingen binnen onze organisatie. Ondernemend samenwerken was een vereiste de opdrachten uit te voeren, hetgeen prima paste in de doelstelling van de teambuilding. Het RIB varen gaf een ontspannen adrenaline kick. Kortom...TOP!!!

  Van den Ban Autobanden, Hellevoetsluis