Zeil & RIB Event Zeeland Zeildag met rib varen in Zeeland

Met dit bedrijfsuitje ervaart u zelf hoe het is om vanuit Willemstad aan het roer te staan van een uitstekend zeilend schip. De schipper stelt het op prijs als u meezeilt. Zeilervaring is bij dit bedrijfsuitje niet nodig, want u leert aan boord de kneepjes van het vak. Een unieke manier van teambuilding op de wateren van Zeeland!

Teambuilding op het water

U wordt bij deze teambuilding dag met een kop koffie en wat lekkers welkom geheten aan boord van een fraai traditioneel zeilschip in de Haven van Willemstad in Zeeland.
Na de instructies is het tijd om te beginnen met het bedrijfsuitje en het ruime sop te kiezen. Samen met collega’s kunt u teambuilden door de zeilen te hijsen en helpen met manoeuvreren. Dit is overigens niet verplicht. Liefhebbers kunnen tijdens dit originele bedrijfsuitje zelf het roer in eigen handen nemen. We zeilen op Volkerak, Hollands Diep of Haringvliet, een prachtige en oer-Hollandse omgeving. Tijdens de tocht wordt er naast diverse hapjes en drankjes ook een luxe lunch verzorgd. Van teambuilding krijg je immers honger.

RIB varen tijdens het bedrijfsuitje

Voor de extra adrenaline komt er tijdens het bedrijfsuitje een RIB boot langszij. De ervaren schipper nodigt de gasten uit voor een onvergetelijke thrill op het water. Met snelheden tot 80 km/ uur heerlijk de wind door je haar.

Na een actieve dag zeilen en teambuilding is het tijd om terug te keren naar de haven en het schip op te ruimen. Tijdens het aansluitende diner wordt de hongerige mens gevoed en worden de zeemansverhalen steeds sterker. Een mooie afsluiting van een sportief en gezellig bedrijfsuitje op de Hollandse wateren. Natuurlijk krijgt iedereen een leuk aandenken mee naar huis.

Bent u op zoek naar bedrijfsuitjes op het vaste land? Bekijk dan onze bedrijfsuitjes in de stad of teambuilding in de stad. Ook voor kick-offs en relatie evenementen bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

  • Vanaf 25 personen
  • Op aanvraag, afhankelijk van groepsgrootte en catering wensen
  • Dagdeel of hele dag

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Je kan nooit een uitje organiseren dat 48 mensen allemaal leuk vinden dachten we. Dit uitje van Pegasus Events bewees echter het tegendeel. We hebben een top dag gehad en elke collega was laaiend enthousiast.

Woonstad Rotterdam, Rotterdam