Mid-Winter Vaartocht Winters bedrijfsuitje op het water

Een vaartocht door de Rotterdamse havens en skyline met echte winterkost zoals erwtensoep en roggebrood. Een glaasje schippersbitter kan bij dit bedrijfsuitje niet ontbreken!

Dit typische winters bedrijfsuitje start vanaf een steiger in Rotterdam. Aan boord van een geheel gerestaureerde salonboot wacht u een bijzonder knusse ambiance waarin u wordt getrakteerd op echte ‘winterkost’ zoals glühwein, erwtensoep en roggebrood. Op de Maas geniet u van een privé vaartocht langs de havens waar u tijdens dit bedrijfsuitje de 24-uurs economie van dichtbij aanschouwt. Aan boord kunt u zowel op het buitendek als in de knusse en warme binnenbar genieten van de winterse havens. Ontdek winters Rotterdam vanaf het water en ervaar de enige echte skyline van Nederland en de indrukwekkende havens van Rotterdam.

Meer dan varen

Dit teamuitje is goed uit te breiden met een lunch, borrel of high tea. Wilt u een deskundige gids aan boord die u allerlei feitjes en anekdotes over Rotterdam vertelt? Ook een pubquiz of Rotterdamse kennisquiz behoort tot de mogelijkheden. Zo garanderen we een geweldige avond!

Andere bedrijfsuitjes

Naast bedrijfsuitjes op het water organiseert Pegasus Events ook bedrijfsuitjes in de stad. Daarnaast organiseren wij diverse workshops en quizzen, desgewenst afgestemd op uw organisatie. Ook voor teambuilding activiteiten bent u bij ons aan het juiste adres. Verder organiseren we diverse bedrijfsevenementen op maat. Dit doen we vanuit één missie: zorgen dat u en uw collega’s een geweldige dag beleven!

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Wat een fantastische dag! Met Pegasus Events zijn we schat gaan zoeken in de duinen van Hoek van Holland. Geen zware tocht en voor een ieder ook met een mindere conditie heel goed vol te houden. Afsluitend een BBQ bij de Zeebries. Zowel de organisatie /contacten naar aanloop van ons team event alswel de begeleiding ter plaatse was super leuk. Veel gelachen, leuke prijsuitreiking met een verrassende winnaar! De BBQ was goed georganiseerd en we hebben heerlijk genoten van het (on)weer, de zon, zee, strand. Bedankt, het uitje was onvergetelijk!

Shell, Pernis