GPS Citygame Bezoek de mooiste plekjes van Rotterdam

Dit bedrijfsuitje in Rotterdam is een GPS-zoektocht naar een onbekende eindlocatie: zonder het goed beantwoorden van de vragen, geen prijsuitreiking! Om het eindpunt te bereiken worden de deelnemers uitgedaagd het beste in zichzelf en hun team naar boven te halen, maar natuurlijk is er tijd voor het pakken van een terrasje en het genieten van de stad Rotterdam. Een leuke teambuilding activiteit dus. Dit bedrijfsuitje is een licht actieve dag met voor ieder wat wils. Het is mogelijk dit bedrijfsuitje af met een borrel of diner…wanneer alle teams het eindpunt halen!

Teambuilding in Rotterdam

Tijdens deze Rotterdamse citygame moeten er een aantal ludieke teamopdrachten worden volbracht, waarbij creativiteit en teamwork het winnende team zullen bepalen. En geschikte manier van teambuilding dus. Door deze teamopdrachten kunnen onze instructeurs de deelnemers nog even confronteren met leuke wetenswaardigheden en misdragingen tijdens een feestelijke prijsuitreiking. Zo wordt het bedrijfsuitje ludiek afgesloten!

Citygames met themaroutes

Er kan afhankelijk van de groepsgrootte gekozen worden tussen drie verschillende themaroutes in Rotterdam. Elke GPS-route heeft tijdens dit teamuitje zijn eigen vragen en opdrachten en staat in het teken van een Rotterdams thema. Voor de citygame kan er gekozen worden tussen de volgende routes:
Route Kunst & Cultuur
Route Maas & Skyline
Route Stad & Historie

Bedrijfsuitje in Rotterdam

Teambuilding in Rotterdam is al snel een geslaagd bedrijfsuitje; Rotterdam heeft veel meer te bieden dan veel van uw collega’s wellicht denken. Tijdens deze citygame leren deelnemers van dit teamuitstapje niet alleen Rotterdam, maar ook de bewoners, hun taalgebruik (“dat méééén je niet…!”) en de onontdekte geheimen van de stad op unieke wijze kennen. Dat maakt dit bedrijfsuitje zo leuk.

Bekijk ook eens onze andere teambuilding activiteiten en bedrijfuitjes. U kunt ook bij ons terecht voor bedrijfsuitjes op maat, zoals een kick-off of een relatie event. Bekijk hier wat we voor u kunnen betekenen als het gaat om een personeelsuitje.

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

  • Vanaf 15 personen
  • Tot en met 20 personen: € 550,- Iedere extra deelnemer : € 20,- Alle bedragen zijn exclusief BTW
  • 4 uur

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

We kregen duidelijke uitleg over de spelregels om daarna, gewapend vol goede moed én regenjas, op pad te gaan in het natte Rotterdam. De tablets werkten perfect, ook met de regenhoes. Ondanks de regenachtige start hebben we een gezellige en creatieve middag met elkaar gehad. De vragen die door onze collega's waren aangeleverd waren een extra bonus. De lol die we met elkaar hadden, heeft er zelfs voor gezorgd dat de zon weer tevoorschijn kwam en we de dag konden eindigen met een grote grijns. Dank voor de organisatie en fijne communicatie vooraf en achteraf!

Erasmus Universiteit Rotterdam, Rotterdam