Modern, communicatief, creatief, interactief. Met tablets op een originele manier de stad Rotterdam ontdekken. Een spel vol beleving en voor iedereen geschikt. Het spelen van de citygame DE ERFENIS is de modernste en populairste manier om de stad te leren kennen.

Erfenis van 750 miljoen!
Jullie oudoom Hendrikus van Barneveld is op 97-jarige leeftijd omgekomen. Hendrikus van Barneveld heeft in zijn leven een fortuin opgebouwd en laat naar verluid zo’n 750 miljoen euro na. Omdat er geen directe familie bekend is, maken jullie aanspraak op zijn erfenis. Maar om te bepalen wie deze erfenis krijgt, moeten jullie eerst laten zien wie er een echte van Barneveld is! Het levensmotto van Hendrikus was: Geniet van het leven, geniet van geld uitgeven! Daarom krijgt ieder team een tablet mee met daarop 1 miljoen euro!!! Jullie krijgen ongeveer twee uur de tijd om zoveel mogelijk geld uit te geven.

Op bezoek bij de notaris
Jullie worden in een café of restaurant ontvangen waar onder het genot van een drankje de deelnemers meer informatie krijgen over de verdeling van de Erfenis. Na de instructie krijgt elk team een tablet met daarop 1 miljoen euro en kan het spel beginnen.

Tijdens het spel kunnen jullie op verschillende manieren geld kwijt raken:
- Door het doen van foto opdrachten;
- Het goed beantwoorden van vragen;
- Het neerleggen van portemonnees;
- Het online uitdagen van andere teams.

Waarom de game de Erfenis spelen?
Een leuk en spannend stadsspel, waarbij plezier en fanatisme gegarandeerd is ! U heeft twee uur de tijd om zoveel mogelijk geld uit te geven. Probeer onderweg het online casino, raak portemonnees expres kwijt op de plattegrond en scoor flink bij opdrachten. Op uw tablet ziet u de successen, sabotage en tussenstanden van de andere teams. Om het spannend te houden stoppen we dit een half uur voor de finish: zo blijft de winnaar een verrassing! Oftewel: De Erfenis is een activiteit vol spanning en hilariteit!

Prijsuitreiking
Tijdens de finale maken we het winnende team bekend. Terwijl u bijkomt van de citygame wordt er bekend gemaakt wie de winnaar is van de Erfenis! Zij gaan naar huis met een prijsje en eeuwige roem. 

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

Inbegrepen bij “De Erfenis Tabletgame”

  • Vanaf 20 personen
  • 3 uur

  Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

  Nieuwsbrief

  Ervaringen met Pegasus Events

  De Tuk Tuk Challenge was een hele leuke en aparte manier om door Rotterdam te rijden. Bij iedereen viel dit heel erg in de smaak en we hebben dan ook een hoop lol gehad.

  Bakker & Co, Zwijndrecht