Who Is The Millionaire Door interactie leer je elkaar beter kennen

Online Game "Who's the Millionaire?!"

Een van jouw collega's is in het geheim miljonair, en in deze game kun jij erachter komen wie dat is! Kraak alle aanwijzingen, voltooi de opdrachten en bel de miljonair als eerste op! Wie zijn telefoon gaat straks af en blijkt de geheime rijke collega te zijn?

Gedurende de game zal blijken hoe deze geheime miljonair zo rijk is geworden. Start snel de game en kom erachter... Wie oh wie is die rijke collega?

Teambuilding op afstand

Deze game wordt in teams gespeeld via een eigen tablet of smartphone. Gewoon op afstand, gemakkelijk vanuit huis of kantoor. Door de combinatie met Teams kan iedereen met elkaar communiceren en in de gaten houden wat er gebeurt.

Het mysterie kan je alleen achterhalen als je samenwerkt met collega's. Sommige collega's hebben informatie die jou verder zal brengen, maar andersom geldt dit ook. Een kleine bijkomstigheid, je weet nog niet wie welke informatie heeft...

Alternatief?

Meer interactie met je collega's en ook nog prijzen winnen? Speel dan de Virtuele Bingo Game met onze online quizmaster en "notaris"! Of speel dé teambuildingsgame HACKED! en verbindt je collega's op afstand. De ideale online game voor de VriMiBo vanuit huis.

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

  • Vanaf 20 personen
  • v.a. € 20,50 p.p. (min. besteding: € 410,00). Bedragen zijn exclusief BTW.
  • Circa 75 minuten

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Pegasus Events heeft ons optimaal geholpen in de zoektocht naar een kleinschalig relatie event in Rotterdam. Samen met onze klanten en relaties hebben we een prachtige dag beleefd en een groot deel van de credits kunnen worden toegeschreven aan dit evenementen bedrijf.

CCV Nederland BV, Arnhem