Sinterklaas Code Show Interactieve Online Show

Samen het grote Sinterklaas boek uit de kluis halen en samen liedjes zingen! Maar dan in een te gekke interactieve online show.


Via het online platform Zoom zendt Codepiet deze show uit! Codepiet moet de kluis van Sinterklaas openen, hij heeft hulp van de kids nodig. Sinterklaas is de code van de kluis kwijt waar het Sinterklaasboek in ligt! Maar door een aantal puzzels op te lossen en liedjes te zingen kunnen we samen achter deze code komen. Zodat iedereen zijn kado van sinterklaas kan krijgen met pakjesavond.

Tijdens deze te gekke show waarbij codepiet een quiz houdt kunnen de kinderen thuis mee spelen met pappa of mamma’s mobiel. Tijdens de show zorgt codepiet dat kinderen ook aan het woord komen en echt mee met de show kunnen doen, zo ben je er dus "echt bij"! Aan het einde van deze unieke show blijven twee winnaars over. De winnaars worden door codepiet in de uitzending gehaald om het finale code spel te spelen om de kluis te openen! Wie lukt het om de kluis vanuit huis te openen en zich te kronen tot echte online hulppiet.

Optioneel:

Sinterklaas in de show

Naast Code Piet ook Sinterklaas aanwezig tijdens de Online editie van de Geheime Sinterklaas Code Show? Dat is uiteraard mogelijk in onze studio en geheel corona proof. We bespreken graag de mogelijkheden en wensen.

Het Sinterklaas Kids Verwenpakket
Een echt Sinterklaas verwenpakket voor de kids thuis laten bezorgen? In samenwerking met onze partner voor relatiegeschenken en kerstpakketten hebben wij een uniek en "Geheim" Sinterklaas verwenpakket samengesteld.

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Wat een fantastische dag! Met Pegasus Events zijn we schat gaan zoeken in de duinen van Hoek van Holland. Geen zware tocht en voor een ieder ook met een mindere conditie heel goed vol te houden. Afsluitend een BBQ bij de Zeebries. Zowel de organisatie /contacten naar aanloop van ons team event alswel de begeleiding ter plaatse was super leuk. Veel gelachen, leuke prijsuitreiking met een verrassende winnaar! De BBQ was goed georganiseerd en we hebben heerlijk genoten van het (on)weer, de zon, zee, strand. Bedankt, het uitje was onvergetelijk!

Shell, Pernis