Online Wine Tasting

Online Wine Tasting

Dit jaar helaas weinig tot geen borrels in de buitenlucht of op kantoor. Daar hebben wij iets op gevonden: De online Wine Tasting! Gezellig borrelen met je collega’s en ook nog iets leren over de wijnen die we proeven tijdens deze online wine tasting.

Vooraf

Alle deelnemers ontvangen thuis een pakketje met hierin 6 kleine flesjes wijn welke we gaan proeven. In een online meeting gaan we van start met de proeverij.

De proeverij

Onze enthousiaste sommelier ontvangt jullie voor een heerlijke wijnproeverij. Stap voor stap legt onze sommelier je allerlei leuke weetjes over de smaak, druif, afkomst en nog veel meer uit over de wijn. Geniet van de verschillende smaken.

Optioneel

De borrel niet compleet zonder lekkere hapjes? Uiteraard is het mogelijk een leuk pakketje met hapjes bij de deelnemers thuis te leveren om te nuttigen tijdens de online wijnproeverij. Wijnglazen leveren bij de proeverij? Ook dat behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Meer info? Neem gerust contact met ons op!

Wat wij nodig hebben van de klant:

Postadres van alle deelnemers

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

  • Vanaf 10 personen
  • € 42,- p.p. exclusief BTW (o.b.v. 25 deelnemers)
  • 90-105 minuten inclusief inloggen en na borrelen/kletsen.

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Het was een geweldige dag! Mijn doel is bereikt..de 020-ers zijn fan geworden van Rotterdam;-) Jullie instructeur Ben deed het hartstikke leuk, ik vond het vooral heel prettig dat het op een volwassen manier werd gedaan. Super route en leuke opdrachten. Dus ik wil je heel hartelijk bedanken voor de geslaagde dag!

KLM, Amsterdam