Online Talk Show Interactief onderwerpen presenteren

Thuiswerken en uw personeel toch afdoende informeren? Dat kan.
Met The (online) Talk Show van Pegasus Events!


Tijdens The Talk Show kan alles worden besproken wat maar gewenst is: De jaarcijfers? Een nieuwe missie en visie? Een nieuw beleid binnen de organisatie of een product kick-off? Of zelfs de nieuwe directeur voorstellen aan alle werknemers: Alles is mogelijk! De gespreksleider zal het gesprek professioneel verdelen tussen de mensen aan tafel. Naast het gesprek met de tafelgasten worden ook de “tv kijkers” betrokken met het gesprek. Zij kunnen deelnemen aan de discussie of vragen stellen. Op deze manier ontstaat er een interactief online programma.         

In de professionele Pegasus Events tv studio incl. meerdere (bestuurbare) camera’s wordt The Talk Show live uitgezonden voor alle deelnemers die via een code inloggen. Onze vakkundige technici zorgen dat alles goed weergegeven wordt en optimaal klinkt.

Infotainment

Infotainment, informatie door entertainment. Door de informele setting krijgt het onderwerp een hogere entertainment en attentie waarde. De tafelsetting zorgt voor een dialoog in plaats van een monoloog. Door diverse tools toe te voegen waarin de kijker wordt gevraagd te participeren krijgt u een interactieve show die de aandacht en informatieoverdracht hoog houdt. Tevens te gebruiken als online studiedag voor scholengemeenschappen met diverse sprekers, online werkgroepen en een online fun activiteit, zoals een pubquiz, cocktailworkshop of bingo game!

Borrelbox?

In aanvulling op deze unieke online Talk show kan Pegasus Events een borrelpakket, cocktailbox en/of theebox bij alle deelnemers thuis bezorgen.

Alternatief?

Pegasus Events biedt naast de Talk Show nog veel meer ONLINE activiteiten aan. Speel bijvoorbeeld een VIRTUELE BINGO of boek de BEDRIJFSBORRELSHOW. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Pegasus Events bezorgde onze studenten een top evenement, waarbij ze Rotterdam op een leuke manier toegankelijker hebben gemaakt voor de studenten. Het programma (de city game en aansluitend het diner) viel erg in de smaak en gaf studenten de mogelijkheid elkaar beter te leren kennen.

RSM, Rotterdam