Online Talk Show Interactief onderwerpen presenteren

Online Talk Show

Live vanuit onze studio nabij Gorinchem, kunnen alle kijkers vanuit hun eigen huis meekijken tijdens de enige echte Bedrijfs Talk Show, online editie. Zorg dat je klaar zit achter je scherm: We gaan beginnen!

Tijdens The Talk Show kan alles worden gepresenteerd wat maar gewenst is: De jaarcijfers? Een nieuwe missie en visie? Een nieuw beleid binnen de organisatie of een product kick-off? Of zelfs de nieuwe directeur voorstellen aan alle werknemers: Alles is mogelijk! In een tafelsetting zal de tafelheer het gesprek verdelen tussen de mensen aan tafel. Naast het gesprek of een discussie zijn er ook tools om de interactiviteit met de kijkers te waarborgen.

Infotainment

Infotainment, informatie door entertainment. Een gepersonaliseerde online talkshow voor een een kick-off, de jaarcijfers toe te lichten of een ander onderwerp te presenteren. Door de informele setting krijgt het onderwerp een hogere entertainment en attentie waarde. De tafelsetting zorgt voor een dialoog in plaats van een monoloog. Door diverse tools toe te voegen waarin de kijker wordt gevraagd te participeren krijgt u een interactieve show die de aandacht en informatieoverdracht hoog houdt. Tevens te gebruiken als online studiedag voor scholengemeenschappen met diverse sprekers, online werkgroepen en een online fun activiteit, zoals een pubquiz, cocktailworkshop of bingo game!

In de studio

Om de kijkers de optimale beleving te bieden is de studio compleet uitgerust met een indrukwekkende techniek set. De studio bevat maar liefst 75 armaturen, 4 hoogwaardige op afstand bestuurbare camera’s en de benodigde audio en videotechniek om de show een professionele uitstraling te geven. Onze vakkundige technici zorgen dat alles goed weergegeven wordt en optimaal klinkt.

Setting

Complete talkshow setting gepositioneerd rond een grote witte V tafel voor de dagvoorzitter en tafelgasten. Alle gasten worden voorzien van microfoons en middels meerdere camera’s kunnen alle gasten goed en individueel in beeld gebracht worden. Voor op de tafel en achter de tafelheer staan schermen waarop content getoond kan worden, dit kan verschillende content zijn. Het decor bestaat uit meerdere grote houten panelen die we door middel van verlichting kunnen verkleuren.

Borrelbox?

In aanvulling op deze unieke online Talk show kan Pegasus Events een borrelpakket, cocktailbox en/of theebox bij alle deelnemers thuis bezorgen.

Alternatief?

Pegasus Events biedt naast de Talk Show nog veel meer ONLINE activiteiten aan. Speel bijvoorbeeld een VIRTUELE BINGO of boek de BEDRIJFSBORRELSHOW. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Het contact voorafgaand aan het evenement is prima verlopen. Het eten (Okay en Hotel New York) was prima. Het sloepvaren sloot prima aan op de doelstellingen binnen onze organisatie. Ondernemend samenwerken was een vereiste de opdrachten uit te voeren, hetgeen prima paste in de doelstelling van de teambuilding. Het RIB varen gaf een ontspannen adrenaline kick. Kortom...TOP!!!

Van den Ban Autobanden, Hellevoetsluis