Online Songfestival Quiz Dé muzikale online quiz

Ga de strijd aan met andere collega's/families tijdens de online Songfestivalquiz at home. Welk team weet de douze points te behalen? 

Songfestival Quiz Rondes

Aan de hand van afwisselende vragenrondes gaan we het absolute Songfestivalbrein bepalen! Er wordt in teams gestreden. Elk team krijgt een eigen kleur. Voor elke deelnemer in het team dient een wapperobject in die kleur te worden klaargelegd zodat de jury goed kan zien welk team als eerste het goede antwoord wist tijdens deze unieke Songfestival Quiz.

Bij de Songfestival Quiz spelen deelnemers verschillende thematische spelrondes. Denk aan de muziekronde met zowel Hollandse als Europese inzendingen, de wie zien we hier ronde, welke taal is dit ronde en de bonusronde die voor elke groep te personaliseren is! Bij de 'wie zien we hier' ronde worden de deelnemers uitgedaagd om zo snel mogelijk antwoord te geven op de meest opvallande Songfestival inzending die er getoond wordt. 

Online gezelligheid

De online Songfestival Quiz zit vol met hilarische content, interactie tussen de deelnemers en veel fun! Beleef op een leuke manier het Songfestival dat dit jaar in Rotterdam plaatsvindt met je collega's of vrienden/familie. Je kan vanuit je eigen huis of kantoor meespelen. Uiteraard worden de deelnemers uit het winnende team beloond met een mooie songfestivaltrofee. En de eeuwige roem natuurlijk!

Alternatief? 

Pegasus Events biedt naast deze Songfestival online quiz nog veel meer Online en corona proof activiteiten aan. Speel bijvoorbeeld de fun game Who is the Millionaire of de Hollandsche Quiz - Online editie. Een leuke online cocktail workshop of een online event op maat? Wij denken graag met u mee. 

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

  • Vanaf 15 personen
  • Prijs o.b.v. 30 personen: € 660,- exclusief BTW
  • 90-120 minuten inclusief inloggen en prijsuitreiking

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Het evenement met mijn gasten die ik daarvoor had uitgenodigd (Water bij de wijn arrangement) op 4 februari jl. zullen wij niet snel of misschien wel helemaal niet meer vergeten. Wij hebben ons zeer vermaakt. Lunch en locatie: uitstekend. Vaartocht over de Nieuwe Maas en bezoek aan havens: prachtig. Rondvaartboot: Gezellig en prima afgestemd op ons gezelschap. Gids: gezellige man met een prima verhaal. Service aan boord: keurig. Gebak en koffie e.d. aan boord: prima. Wijnproeverij, locatie en service: Keurig verzorgd. Kwaliteit en producten wijnproeverij: prima. Watertaxi: Drie watertaxi's lagen keurig op de afgesproken tijd klaar om ons weer terug te brengen: een geweldig slotakkoord van een zeer geslaagd evenement!

Dhr. Berghout, Alphen a/d Rijn