Online Songfestival Quiz Dé muzikale online quiz

Ga de strijd aan met andere collega's/families tijdens de online Songfestivalquiz at home. Welk team weet de douze points te behalen? 

Songfestival Quiz Rondes

Aan de hand van afwisselende vragenrondes gaan we het absolute Songfestivalbrein bepalen! Er wordt in teams gestreden. Elk team krijgt een eigen kleur. Voor elke deelnemer in het team dient een wapperobject in die kleur te worden klaargelegd zodat de jury goed kan zien welk team als eerste het goede antwoord wist tijdens deze unieke Songfestival Quiz.

Bij de Songfestival Quiz spelen deelnemers verschillende thematische spelrondes. Denk aan de muziekronde met zowel Hollandse als Europese inzendingen, de wie zien we hier ronde, welke taal is dit ronde en de bonusronde die voor elke groep te personaliseren is! Bij de 'wie zien we hier' ronde worden de deelnemers uitgedaagd om zo snel mogelijk antwoord te geven op de meest opvallande Songfestival inzending die er getoond wordt. 

Online gezelligheid

De online Songfestival Quiz zit vol met hilarische content, interactie tussen de deelnemers en veel fun! Beleef op een leuke manier het Songfestival dat dit jaar in Rotterdam plaatsvindt met je collega's of vrienden/familie. Je kan vanuit je eigen huis of kantoor meespelen. Uiteraard worden de deelnemers uit het winnende team beloond met een mooie songfestivaltrofee. En de eeuwige roem natuurlijk!

Alternatief? 

Pegasus Events biedt naast deze Songfestival online quiz nog veel meer Online en corona proof activiteiten aan. Speel bijvoorbeeld de fun game Who is the Millionaire of de Hollandsche Quiz - Online editie. Een leuke online cocktail workshop of een online event op maat? Wij denken graag met u mee. 

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

  • Vanaf 15 personen
  • Prijs o.b.v. 30 personen: € 660,- exclusief BTW
  • 90-120 minuten inclusief inloggen en prijsuitreiking

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Afgelopen zomer hebben wij voor het eerst een vergaderarrangement met een teambuilding activiteit via Pegasus georganiseerd. De gehele organisatie van dit event is ons uit handen genomen en perfect georganiseerd door een gedreven team van mensen. Alles was tot in de puntjes perfect geregeld en zelfs het weer werkte mee. De locatie, lunch, Tuk Tuk Challenge en BBQ bij restaurant Okay was super! En als kers op de taart was iedereen zeer aangenaam verrast door de inzet van de RIB boten. Kortom het was een super geslaagde dag met een top team van Pegasus Events.

VORM BV, Papendrecht