Online Nieuwjaars Pubquiz De gezelligste VrijMiBo!

Online Nieuwjaars Pubquiz

De deelnemers worden vanuit huis geïnspireerd en betrokken tijdens de 2 uur durende Nieuwjaars Pubquiz. Zorg dat je klaar zit achter de computer met je glas champagne en een lekkere oliebol, dan kunnen we beginnen!

Bij de Nieuwjaars Pubquiz spelen deelnemers in teams tegen elkaar tijdens verschillende spelrondes die in het teken staan van het afgelopen jaar. Denk aan logo’s raden, wie is deze beroemdheid van 2020, raad de hits van het afgelopen jaar en beantwoord vragen over actuele feiten! Maar ook aan leuke tussenrondes waarbij de deelnemers zo snel mogelijk een kleur in beeld moeten houden of een woord moeten raden. Door de gevarieerde rondes is het een zeer leuke en interactieve quiz waarbij iedereen mee kan doen!

Uiteraard wordt het winnende team beloond met een trofee. En de eeuwige roem natuurlijk!

Personaliseren?

Totaal ontzorgt worden? Het is mogelijk een gepersonaliseerde Borrelbox aan alle deelnemers toe te zenden. Ook is het mogelijk om een aantal bedrijfsvragen aan de Pubquiz toe te voegen. Denk hierbij aan vragen als ‘Wie eet altijd pindakaas op zijn boterham?’ of ‘Hoe is ons bedrijf ontstaan?’.

Voorbeeldprogramma

  • 15:00 Quizmaster heet iedereen welkom en legt de spelregels uit
  • 15:15 Start Nieuwjaars Pubquiz
  • 16:30 Prijswinnaar is bekend


Alternatief?

Pegasus Events biedt naast deze Online Nieuwjaars Pubquiz nog veel meer online activiteiten aan. Speel bijvoorbeeld een NIEUWJAARS BINGO of de HOLLANDSCHE QUIZ. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Op zaterdag 24 juni jl. bezochten we met ons bedrijf Infrascoop in het kader van ons 10-jarig bestaan Rotterdam. Pegasus Events heeft voor ons een borrelboottocht door de haven en langs de skyline van Rotterdam verzorgd met aansluitend diner op een leuke locatie. Het weer was helaas spelbreker tijdens de boottocht, maar de kapitein maakte veel goed met zijn verhalen over de haven van Rotterdam. De contacten tijdens het vooroverleg waren prettig en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Al met al een dag waar we met plezier op terugkijken.

Infrascoop bv, Cuijk