Online Nieuwjaars Pubquiz De gezelligste VrijMiBo!

Online Nieuwjaars Pubquiz

De deelnemers worden vanuit huis geïnspireerd en betrokken tijdens de 2 uur durende Nieuwjaars Pubquiz. Zorg dat je klaar zit achter de computer met je glas champagne en een lekkere oliebol, dan kunnen we beginnen!

Bij de Nieuwjaars Pubquiz spelen deelnemers in teams tegen elkaar tijdens verschillende spelrondes die in het teken staan van het afgelopen jaar. Denk aan logo’s raden, wie is deze beroemdheid van 2021, raad de hits van het afgelopen jaar en beantwoord vragen over actuele feiten! Maar ook aan leuke tussenrondes waarbij de deelnemers zo snel mogelijk een kleur in beeld moeten houden of een woord moeten raden. Door de gevarieerde rondes is het een zeer leuke en interactieve quiz waarbij iedereen mee kan doen!

Uiteraard wordt het winnende team beloond met een trofee. En de eeuwige roem natuurlijk!

Personaliseren?

Totaal ontzorgt worden? Het is mogelijk een gepersonaliseerde Borrelbox aan alle deelnemers toe te zenden. Ook is het mogelijk om een aantal bedrijfsvragen aan de Pubquiz toe te voegen. Denk hierbij aan vragen als ‘Wie eet altijd pindakaas op zijn boterham?’ of ‘Hoe is ons bedrijf ontstaan?’.

Voorbeeldprogramma

  • 15:00 Quizmaster heet iedereen welkom en legt de spelregels uit
  • 15:15 Start Nieuwjaars Pubquiz
  • 16:30 Prijswinnaar is bekend


Alternatief?

Pegasus Events biedt naast deze Online Nieuwjaars Pubquiz nog veel meer online activiteiten aan. Speel bijvoorbeeld een NIEUWJAARS BINGO of de HOLLANDSCHE QUIZ. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Ondanks weer en wind met 3 mooie sloepen de Maas getrotseerd. Na korte uitleg van boot en spel op pad met 3 teams. Genoeg opdrachten om iedereen volop bezig te houden en ondertussen varen door hartje Rotterdam en over de Maas. Super om te doen en je ziet ook nog veel van de stad. Ook in de herfst leuk als je tegen een spatje kan.

Greenchoice, Rotterdam