Online Kerst Pubquiz Gezellig samen Kerst vieren!

Online Kerst Pubquiz

De deelnemers worden vanuit huis geïnspireerd en betrokken tijdens de 2 uur durende Kerst pub quiz. Zorg dat je klaar zit achter de computer met je warme choco en een lekkere kerstkrans, dan kunnen we beginnen!

Bij de Kerst Pubquiz spelen deelnemers in teams tegen elkaar tijdens verschillende spelrondes die in het teken staan van jullie bedrijf of algemene kennis van de afgelopen periode. Denk aan logo’s raden, wie is deze beroemdheid van 2021, raad de hits van het afgelopen jaar en beantwoord vragen over actuele feiten! Maar ook aan leuke tussenrondes waarbij de deelnemers zo snel mogelijk een kleur in beeld moeten houden of een woord moeten raden. Door de gevarieerde rondes is het een zeer leuke en interactieve quiz waarbij iedereen mee kan doen!

Uiteraard wordt het winnende team beloond met een trofee. En de eeuwige roem natuurlijk!

Personaliseren?

Totaal ontzorgd worden? Het is mogelijk een gepersonaliseerde borrel box aan alle deelnemers toe te zenden. Ook is het mogelijk om een aantal bedrijfsvragen aan de pubquiz toe te voegen. Denk hierbij aan vragen als ‘Wie eet altijd hetzelfde tussen de middag?’ of ‘Hoe is ons bedrijf ontstaan?’.

Voorbeeldprogramma

  • 16:00 Quizmaster a.k.a. Santa heet iedereen welkom en legt de spelregels uit
  • 16:15 Start Kerst Pubquiz
  • 17:30 Prijswinnaar is bekend

(Tijden zijn slechts indicatief)

Optioneel:

Bezoek van Santa aan de tv studio

  • Wist je dat alle deelnemers een (gepersonaliseerde) borrelbox thuis kunnen ontvangen? Wij ontzorgen jullie graag bij het samenstellen van de box en de verzending. Het is uiteraard mogelijk om de box geheel tailormade te leveren.
  • Kersttrui (liefst zo’n foute…)
Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

In juni 2017 hebben wij voor het eerst een vergaderarrangement met een teambuilding activiteit via Pegasus georganiseerd. De gehele organisatie van dit event is ons uit handen genomen en perfect georganiseerd door een gedreven team van mensen. Alles was tot in de puntjes perfect geregeld en zelfs het weer werkte mee. De locatie, lunch, Tuk Tuk Challenge en BBQ bij restaurant Okay was super! En als kers op de taart was iedereen zeer aangenaam verrast door de inzet van de RIB boten. Kortom het was een super geslaagde dag met een top team van Pegasus Events.

VORM BV, Papendrecht