Nieuwjaarsborrel Show Quiz, spelshow en teambuilding in één

De Nieuwjaarsborrel Show Online

Een complete quiz, spelshow en teambuilding avond in één! Deze show is gebaseerd op de online bedrijfsborrel show, alleen dan volledig in het teken van het vorige jaar. Dat kan met algemene vragen, maar ook over het afgelopen jaar van het bedrijf of de instelling. Ook kunnen we vooruit kijken naar het komende jaar!

Quiz & Spelshow

De Nieuwjaarsborrel Show begint met een quiz die iedereen op zijn mobiel kan meespelen thuis! (voorwaarden van toepassing). Een soort pubquiz, waarvan de beste spelers doorgaan naar de spelshow! De show wordt gepresenteerd vanuit een professionele studio en kan uitgezonden worden naar een gewenste houder (Youtube / Zoom / Teams). De deelnemers kijken de show via laptop / ipad of TV en gebruiken hun mobiel als stemkastje.

Twee deelnemers gaan door voor de spelshow, ze bellen hiervoor in (met of zonder beeld) en zijn zo virtueel in de studio. Vervolgens gaan we vragen stellen, maar ook opdrachten uitvoeren! Hilariteit alom! Als ze een ronde goed volbrengen mogen ze aan het prijzenrad draaien en komen we zo uiteindelijk tot een winnaar!

Meer show?

Aanvullende optredens tussendoor, een interview met de directeur of manager, of juist met de werknemer van de maand! De show is volledig te customizen. Zo kun je de nieuwe strategie van je bedrijf presenteren en het op een leuke manier brengen en testen bij je collega’s.

Samengevat

De Nieuwjaarsborrelshow is een show waarbij het eerste deel bestaat uit een interactieve pubquiz, waar iedereen kan meespelen met haar eigen mobiel thuis. De presentatie vind plaats vanuit een professionele studio en via een (social) media naar keuze (open of gesloten). Na de twee pubquiz rondes vormen zich 2 teams die vervolgens de “Nieuwjaarsborrel Show” gaan spelen! Bij de Nieuwjaarsborrel Show mogen de kandidaten inbellen en worden indien mogelijk in beeld gezet. Er volgen een aantal vragenrondes, maar ook een aantal actieve rondes. Na elke ronde moet natuurlijk aan het rad gedraaid worden om het aantal punten te bepalen dat het team heeft gewonnen. Tussen de rondes door kan naar wens een presentatie getoond worden, een interview gedaan worden of iets anders! 

Borrelbox of Nieuwjaarspakket @Home

In aanvulling op deze leuke Nieuwjaarsborrel Show kan Pegasus Events een borrelpakket of Nieuwjaarspakket bij alle deelnemers bezorgen. Zo is de online Nieuwjaarsborrel helemáál compleet! Wij zorgen er samen met u voor dat alle deelnemers een gepersonaliseerde box ontvangen. Dat wordt genieten!

Beeldmateriaal

De Online Nieuwjaarsborrel is een gloednieuwe show. Vandaar dat je op deze pagina de foto’s ziet van de Bedrijfsborrelshow. Er wordt hard gewerkt aan het decor voor de Nieuwjaarsborrelshow!

Meer info?

Wil u meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul ons aanvraagformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Tijdens de show is er een mogelijkheid om optredens tussendoor te laten plaatsvinden. De precieze invulling kan samen met u bepaald worden.

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

In juni 2017 hebben wij voor het eerst een vergaderarrangement met een teambuilding activiteit via Pegasus georganiseerd. De gehele organisatie van dit event is ons uit handen genomen en perfect georganiseerd door een gedreven team van mensen. Alles was tot in de puntjes perfect geregeld en zelfs het weer werkte mee. De locatie, lunch, Tuk Tuk Challenge en BBQ bij restaurant Okay was super! En als kers op de taart was iedereen zeer aangenaam verrast door de inzet van de RIB boten. Kortom het was een super geslaagde dag met een top team van Pegasus Events.

VORM BV, Papendrecht