Nieuwjaarsborrel Show Quiz, spelshow en teambuilding in één

De Nieuwjaarsborrel Show Online

Een complete quiz, spelshow en teambuilding avond in één! Deze show is gebaseerd op de online bedrijfsborrel show, alleen dan volledig in het teken van het vorige jaar. Dat kan met algemene vragen, maar ook over het afgelopen jaar van het bedrijf of de instelling. Ook kunnen we vooruit kijken naar het komende jaar!

Quiz & Spelshow

De Nieuwjaarsborrel Show begint met een quiz die iedereen op zijn mobiel kan meespelen thuis! (voorwaarden van toepassing). Een soort pubquiz, waarvan de beste spelers doorgaan naar de spelshow! De show wordt gepresenteerd vanuit een professionele studio en kan uitgezonden worden naar een gewenste houder (Youtube / Zoom / Teams). De deelnemers kijken de show via laptop / ipad of TV en gebruiken hun mobiel als stemkastje.

Twee deelnemers gaan door voor de spelshow, ze bellen hiervoor in (met of zonder beeld) en zijn zo virtueel in de studio. Vervolgens gaan we vragen stellen, maar ook opdrachten uitvoeren! Hilariteit alom! Als ze een ronde goed volbrengen mogen ze aan het prijzenrad draaien en komen we zo uiteindelijk tot een winnaar!

Meer show?

Aanvullende optredens tussendoor, een interview met de directeur of manager, of juist met de werknemer van de maand! De show is volledig te customizen. Zo kun je de nieuwe strategie van je bedrijf presenteren en het op een leuke manier brengen en testen bij je collega’s.

Samengevat

Het is een show, waarin het eerste deel bestaat uit een interactieve pubquiz, waar iedereen kan meespelen met haar eigen mobiel thuis. De presentatie vind plaats vanuit een professionele studio en via een (social) media naar keuze (open of gesloten). Na de twee pubquiz rondes vormen zich 2 teams die vervolgens de “Nieuwjaarsborrel Show” gaan spelen! Bij de Nieuwjaarsborrel Show mogen de kandidaten inbellen en worden indien mogelijk in beeld gezet. Er volgen een aantal vragenrondes, maar ook een aantal actieve rondes! Na elke ronde moet natuurlijk aan het rad gedraaid worden om het aantal punten te bepalen dat het team heeft gewonnen. Tussen de rondes door kan naar wens een presentatie getoond worden, een interview gedaan worden of iets anders! 

Beeldmateriaal

Omdat deze Online Nieuwjaarsborrel Show gloednieuw is zijn de gebruikte foto's van de Online Bedrijfs Borrel Show! Wanneer uitgevoerd zal deze volledig in het Nieuwjaars thema (incl. decor) worden uitgevoerd voor uw organisatie.

Meer info?

Wil u meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul ons aanvraagformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Tijdens de show is er een mogelijkheid om optredens tussendoor te laten plaatsvinden. De precieze invulling kan samen met u bepaald worden.

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Op zoek naar een leuk uitje, geschikt voor iedereen? Kies dan voor de Tuk Tuk Challenge van Pegasus Events! Leuke enthousiaste begeleiding en leuke ervaring om zo een stad op een totaal andere wijze te leren kennen. Het 'wedstrijd element' maakt het extra leuk.

Actemium, Dordrecht