Nieuwjaars Bingo Game Het alternatief voor de Nieuwjaarsborrel

De online bedrijven Bingo; “Nieuwjaarseditie”

Alle deelnemers hebben vooraf een persoonlijke bingo kaart digitaal thuisgestuurd gekregen. Na het inloggen ontvangt onze Bingomaster de deelnemers in de online Bingozaal. Gezelligheid, veel lol, originele opdrachten en niet te vergeten; de leuke prijzen die gewonnen kunnen worden.

Online Foute Nieuwjaars Bingo

Er wordt zowel individueel als in teams gestreden. Individueel kunnen de deelnemers prijzen winnen door horizontaal, verticaal, diagonaal of via een volle kaart prijzen te winnen. Daarnaast wordt er om de 5 bingo ballen een kaart met een getal erop getrokken. Dit getal staat voor een Challenge welke door de teams uitgevoerd worden. Hierbij kun je denken aan de volgende Challenges: proost met twee glazen, wie kan het beste vuurwerk nadoen, doe een Nieuwjaarsspeech, etc.

Uiteraard worden de prijzen na afloop per post toegestuurd aan de winnaars! 

In verband met de wet op de privacy sturen wij de bingokaarten en de prijzen naar het deelnemende bedrijf. Het bedrijf verstuurt vervolgens de bingokaarten en de prijzen naar de deelnemers toe. Uiteraard nemen wij dit werk graag uit uw handen, hiervoor dient u toestemming te verkrijgen van de deelnemers.

Borrelbox

Wilt u dat alle deelnemers een (gepersonaliseerde) borrelbox of Nieuwjaarspakket thuis ontvangen? Geen probleem! Wij ontzorgen u graag bij het samenstellen van de box en de verzending. Het is uiteraard mogelijk om de box geheel maatwerk te leveren, zelfs tot een gepersonaliseerde Borrelbox: Proost!

Alternatief?

Pegasus Events biedt naast deze Online Nieuwjaars Bingo Game nog veel meer Online activiteiten aan. Speel bijvoorbeeld de fun game Who is the Millionaire of de Hollandsche Quiz - Online editie.

NIEUW: De Nieuwjaarsborrel Show Online

Een te gekke, gave, gezellige, creatieve en energieke interactieve avond met jouw gezelschap, iedereen THUIS; dat is de Nieuwjaarsborrelshow - Online editie! De online Nieuwjaars Show is de gezelligste interactieve show waarin de deelnemers vanuit huis kunnen meespelen met hun mobiel als stemkastje. De quiz word gespeeld via een online platform waarbij de deelnemers de show kunnen volgen via het scherm van hun laptop of tablet. De spelshow bevat een mooi decor en diverse lichteffecten die zorgen voor een volwaardig entertainment pakket. De show wordt gepresenteerd vanuit een professionele studio. In de studio zijn een aantal technici en de presentator aanwezig, maar er kunnen ook twee collega’s plaatsnemen achter de speeldesks in de studio.

Pegasus Events verzorgt een complete online quiz, spelshow en teambuilding avond in één! Deze show is gebaseerd op de online bedrijfsborrel show, alleen dan volledig in het teken van het vorige jaar. Dat kan met algemene vragen, maar ook over het afgelopen jaar van het bedrijf of de instelling. Ook kunnen we vooruit kijken naar het komende jaar tijdens de Online Nieuwjaarsborrel Show. Zitten jullie er klaar voor?

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Op zaterdag 24 juni jl. bezochten we met ons bedrijf Infrascoop in het kader van ons 10-jarig bestaan Rotterdam. Pegasus Events heeft voor ons een borrelboottocht door de haven en langs de skyline van Rotterdam verzorgd met aansluitend diner op een leuke locatie. Het weer was helaas spelbreker tijdens de boottocht, maar de kapitein maakte veel goed met zijn verhalen over de haven van Rotterdam. De contacten tijdens het vooroverleg waren prettig en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Al met al een dag waar we met plezier op terugkijken.

Infrascoop bv, Cuijk