Nieuwjaars Bingo Game Het alternatief voor de Nieuwjaarsborrel

Online Bingo Nieuwjaars editie

Nu we met zijn allen zoveel mogelijk thuiswerken missen we de gezellige gesprekken bij de koffieautomaat, de vrijdagmiddagborrel en natuurlijk het teambuilding uitje. Het liefst beginnen we het nieuwe jaar met een fysiek Nieuwjaars event wat helaas nu niet mogelijk is. Daar hebben wij een oplossing voor!

Online Foute Nieuwjaars Bingo

Zorg dat je klaar zit achter de computer of laptop met een glas champagne bij de hand. Onze Bingomaster verzorgt een leuke en unieke Online Bingo. Gezelligheid, veel lol, originele opdrachten en niet te vergeten; de leuke prijzen die gewonnen kunnen worden. Samen proosten we op het Nieuwe jaar! Er wordt zowel individueel en als team gestreden! Wij zorgen voor een online stream waar de deelnemers op kunnen inloggen!

Bingokaarten

Iedereen heeft individueel een Bingokaart welke vooraf aan het online event digitaal wordt toegestuurd. Hierop staat een persoonlijk nummer. Individueel kunnen de deelnemers prijzen winnen door horizontaal, verticaal, diagonaal of via een volle kaart prijzen te winnen.

Waslijn Challenge

Daarnaast wordt er om de 5 bingo ballen een getal van de waslijn getrokken door de enthousiaste Bingomaster. Op deze kaarten staat een Challenge welke door teams uitgevoerd moeten worden. Onze Bingomaster trekt uit de bak van ieder team een deelnemer (aan de hand van het persoonlijke nummer wat op de Bingo kaart staat) die de opdracht mag uitvoeren. Hierbij kun je denken aan de volgende Challenges: proost met twee glazen, wie kan het beste vuurwerk nadoen, doe een Nieuwjaarsspeech, trek je linker sok uit, doe om iedere hand een boterhamzakje e.d. Het team dat de meeste opdrachten het beste uitvoert is de groepswinnaar. 

Prijzen thuis gestuurd!

De diverse prijzen zullen worden toegestuurd naar het bedrijf.

Benodigdheden voor de klant:

  • Teamindeling.
  • Postadres voor verzending prijsjes.


Borrelbox

Wilt u dat alle deelnemers een (gepersonaliseerde) borrelbox of Nieuwjaarspakket thuis ontvangen? Geen probleem! Wij ontzorgen u graag bij het samenstellen van de box en de verzending. Het is uiteraard mogelijk om de box geheel maatwerk te leveren, zelfs tot een gepersonaliseerde Borrelbox: Proost!

Alternatief?

Pegasus Events biedt naast deze Online Nieuwjaars Bingo Game nog veel meer Online activiteiten aan. Speel bijvoorbeeld de fun game Who is the Millionaire of de Hollandsche Quiz - Online editie.

NIEUW: De Nieuwjaarsborrel Show Online

Een te gekke, gave, gezellige, creatieve en energieke interactieve avond met jouw gezelschap, iedereen THUIS; dat is de Nieuwjaarsborrelshow - Online editie! De online Nieuwjaars Show is de gezelligste interactieve show waarin de deelnemers vanuit huis kunnen meespelen met hun mobiel als stemkastje. De quiz word gespeeld via een online platform waarbij de deelnemers de show kunnen volgen via het scherm van hun laptop of tablet. De spelshow bevat een mooi decor en diverse lichteffecten die zorgen voor een volwaardig entertainment pakket. De show wordt gepresenteerd vanuit een professionele studio. In de studio zijn een aantal technici en de presentator aanwezig, maar er kunnen ook twee collega’s plaatsnemen achter de speeldesks in de studio.

Pegasus Events verzorgt een complete online quiz, spelshow en teambuilding avond in één! Deze show is gebaseerd op de online bedrijfsborrel show, alleen dan volledig in het teken van het vorige jaar. Dat kan met algemene vragen, maar ook over het afgelopen jaar van het bedrijf of de instelling. Ook kunnen we vooruit kijken naar het komende jaar tijdens de Online Nieuwjaarsborrel Show. Zitten jullie er klaar voor?

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Dropping Rotterdam als enige vrouw met 17 mannelijke collega's was een geweldig leuk uitje, waarbij iedereen zijn creativiteit meer dan aangewend heeft. Het begon al met een vliegende start door een rit met de snelle watertaxi, waarna we op een hele leuke manier Rotterdam beter hebben leren kennen. Het diner en de prijsuitreiking vonden plaats bij Biblio, wat een perfecte locatie was en waar we nog een tijd nagetafeld, nagepraat en nagenoten hebben van het leuke event! Namens het team van H.T. Verboom Transportsystemen B.V.

HTVerboom, Hoek van Holland