Crazy Games Dé online teambuilding game

Tegenwoordig zitten we het overgrote deel van onze tijd thuis, achter de computer te werken. We missen de gezelligheid en spontaniteit. En ook zeker de gekkigheid met collega’s tijdens de vrijmibo.

Crazy Games

Maar: Daar hebben wij een oplossing voor! Zorg dat je klaar zit met je favoriete drankje en pen en papier bij de hand. Onze Crazy Gamesmaster presenteert een unieke en knotsgekke online show. Gek doen wordt beloond door de knotsgekke opdrachten die jij en je teamgenoten moeten uitvoeren. Het spel is een echte ‘doe-quiz’ waarbij in de drie rondes vragen zich afwisselen met opdrachten. Hoeveel scheten laat een mens gemiddeld? En wat is de sterkste spier van het lichaam? Win punten door deze vragen goed en origineel te beantwoorden. Maar in dit spel draait het niet alleen om de quizvragen: Extra punten kunnen worden gewonnen door het uitvoeren van CRAZY opdrachten. Wie durft voor de camera een ei op zijn/haar hoofd kapot te slaan? En wie kan op zijn kop een slokje water drinken? Niets is te gek in dit spel!

Prijzen thuis gestuurd!

Uiteraard gaat het winnende team er vandoor met de eeuwige roem. Maar dat is niet alles, een lekker presentje wordt opgestuurd voor alle deelnemers van het winnende team!

Benodigdheden voor de klant:

  • Teamindeling.
  • Postadres voor verzending prijsjes.
Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

De Tuk Tuk Challenge was een hele leuke en aparte manier om door Rotterdam te rijden. Bij iedereen viel dit heel erg in de smaak en we hebben dan ook een hoop lol gehad.

Bakker & Co, Zwijndrecht