Family Sloepengame Speurtocht met elektrische sloepen

Stap met de hele familie aan boord van onze elektrische sloepen en beleef een unieke en gezellige middag op de Rotterdamse Bergse Plassen. Na een korte uitleg van onze instructeur gaan jullie in teams op pad met de sloepen. Aan de hand van een tablet maken jullie een speurtocht langs de prachtige eilandjes en villa's die langs de Bergse Plassen liggen. Daag je familie leden op de andere boten uit door het spelen van een mini game of plaats boobytraps om punten af te troggelen!

Jullie varen zelf een eigen uitgestippelde route waarbij er onderweg allerlei leuke opdrachten uitgevoerd moeten worden. Hilariteit en gezelligheid gaat hand in hand tijdens deze Family Sloepengame in Rotterdam. Een hapje en drankje aan boord? Geen probleem wij verzorgen dit graag.

Na afloop van de game verzorgd onze instructeur de prijsuitreiking! Welke familieleden hebben de opdrachten het beste uitgevoerd en wat zijn de meest originele foto en video opdrachten! Dit leuke en ontspannen familieuitje afsluiten met een borrel of diner? Geen probleem! Wat dacht u van een BBQ of grillarrangement op het terras of in de tuin van de locatie aan de Bergse Plassen. 

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

Inbegrepen bij “Family Sloepengame”

  • Vanaf 15 personen
  • 3 uur

  Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

  Nieuwsbrief

  Ervaringen met Pegasus Events

  Na een hartelijk ontvangst met korte uitleg onder de schaduw van de Euromast zijn we in 2 groepen op pad gegaan. Met een zonovergoten strakblauwe hemel gingen de 5 groepen met de supersnelle, maar altijd te korte Watertaxi rit naar het dropping punt. Na een tocht van 2-3 uur met allerlei leuke opdrachten tijdens deze GPS speurtocht, eindigden we in een gezellig, intiem maar lekker restaurant.

  Corbion, Gorinchem