Case: meeting in art nouveau stijl

Opdracht

Wij willen op een bijzondere, inspirerende locatie de jaarcijfers presenteren en dineren.

Uitgangspunten

 • Een locatie met een verhaal;
 • Ruime plenaire zaal;
 • Daglicht;
 • Goede audiovisuele middelen;
 • Mooi diner.

Realisatie

Een locatie met een verhaal, dat is het Zalmhuis zeker! Deze replica van het originele gebouw uit de gloriedagen van de rivierzalmvisserij, is geheel in art nouveau stijl opgetrokken. Mooie, hoge ruimten met fraai eikenparket en kleurig glas in lood zorgen samen met de grote ramen voor een lekker lichte locatie met cachet. De voorname Grand Salle combineert de sfeer van vroeger met moderne techniek van nu.

Kortom; de uitgelezen locatie voor een informatieve presentatie, gevolgd door een sfeervol diner. De ramen aan drie kanten van de zaal, boden alle deelnemers een fraai uitzicht op de Maas wat bijdroeg aan de dynamiek van deze meeting.

Opdrachtgever

Boskalis

Groepsgrootte

70 gasten

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

Inbegrepen bij “Case: meeting in art nouveau stijl”

  Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

  Nieuwsbrief

  Ervaringen met Pegasus Events

  Het was echt een super goed georganiseerde dag. De bussen waren goed geregeld, het diner en de locatie van het restaurant waren top en het interactieve stadsspel was ook heel origineel en leuk voor iedereen! Wij hebben alleen maar positieve reacties gekregen na afloop. Het contact voorafgaand en achteraf was ook heel fijn. Volgende keer organiseren wij zeker weer via Pegasus Events, bedankt!

  Gemeente Leiden, Leiden