Passen & Nassen Beleef Tour De foodtour van Rotterdam

“Passen en nassen! in Rotterdam”

Rotterdam Wereldhaven nummer 1. Rotterdam Wereldkeuken nummer 1.Nergens komen zoveel geuren, kleuren en smaken bij elkaar in de keuken als in Rotterdam. Een geweldige mengeling van toko’s en high-end restaurants vind je hier broederlijk naast elkaar. Bij Rotterdam komt iedereen aan zijn trekken en schuift lekker aan.

Eet je mee?

Wij nemen je mee en laten je Rotterdam Wereldkeuken nummer 1 beleven maar zéker proeven. Wat we gaan proeven is afhankelijk van tijdstip van de dag en het seizoen. Wij laten u 3 proeverijtjes beleven van 3 smaakvolle hapjes en 2 drankjes. Deze proeverijtjes zijn gevarieerd en origineel. De hoeveelheid kunt u vergelijken met een lunch. Graag bespreken wij met u de uitbreidingsmogelijkheden voor bv een walking-dinner.

Naast deze leuke proeverijtjes laten wij Rotterdam ook van zijn mooiste kant zien op architectuur en historisch gebied. Onze ervaren stadsgids laat u verwonderd kijken naar het hoogte gebouw(en) van de Benelux maar ook naar de oudste kantoortoren van NL. Of we wandelen eerst door historisch Delfshaven en zien onszelf later in het centrum in de enorme spiegels van het hypermoderne Depot (Museum Boijmans van Beuningen).

Natuurlijk spotten onze gidsen altijd als eerste de “hotspots” van de stad; zijn vinden het heerlijk om deze met jullie te delen. Qua vervoer kunnen we deze toer uitvoeren lopend, fietsend of een combi zoals bijvoorbeeld lopend met een tochtje met de Watertaxi en een ritje met de tram.

Al met al bieden wij zo een complet programma aan om Rotterdam op de fijnste manier te ontdekken; relaxed, semi-actief en met heerlijke hapjes en drankjes!
Uiteraard houden wij met elke dieet wens en eventuele beperkingen rekening.

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

Inbegrepen bij “Passen & Nassen Beleef Tour”

  • Vanaf 20 personen
  • 3 uur

  Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

  Nieuwsbrief

  Ervaringen met Pegasus Events

  Het was een geweldige dag! Mijn doel is bereikt..de 020-ers zijn fan geworden van Rotterdam;-) Jullie instructeur Ben deed het hartstikke leuk, ik vond het vooral heel prettig dat het op een volwassen manier werd gedaan. Super route en leuke opdrachten. Dus ik wil je heel hartelijk bedanken voor de geslaagde dag!

  KLM, Amsterdam