Mid-Winter Vaartocht Winters bedrijfsuitje op het water

Een vaartocht door de Rotterdamse havens en skyline met echte winterkost zoals erwtensoep en roggebrood. Een glaasje schippersbitter kan bij dit bedrijfsuitje niet ontbreken!

Dit typische winters bedrijfsuitje start vanaf een steiger in Rotterdam. Aan boord van een geheel gerestaureerde salonboot wacht u een bijzonder knusse ambiance waarin u wordt getrakteerd op echte ‘winterkost’ zoals glühwein, erwtensoep en roggebrood. Op de Maas geniet u van een privé vaartocht langs de havens waar u tijdens dit bedrijfsuitje de 24-uurs economie van dichtbij aanschouwt. Aan boord kunt u zowel op het buitendek als in de knusse en warme binnenbar genieten van de winterse havens. Ontdek winters Rotterdam vanaf het water en ervaar de enige echte skyline van Nederland en de indrukwekkende havens van Rotterdam.

Meer dan varen

Dit teamuitje is goed uit te breiden met een lunch, borrel of high tea. Wilt u een deskundige gids aan boord die u allerlei feitjes en anekdotes over Rotterdam vertelt? Ook een pubquiz of Rotterdamse kennisquiz behoort tot de mogelijkheden. Zo garanderen we een geweldige avond!

Andere bedrijfsuitjes

Naast bedrijfsuitjes op het water organiseert Pegasus Events ook bedrijfsuitjes in de stad. Daarnaast organiseren wij diverse workshops en quizzen, desgewenst afgestemd op uw organisatie. Ook voor teambuilding activiteiten bent u bij ons aan het juiste adres. Verder organiseren we diverse bedrijfsevenementen op maat. Dit doen we vanuit één missie: zorgen dat u en uw collega’s een geweldige dag beleven!

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

De Tuk Tuk Challenge was een hele leuke en aparte manier om door Rotterdam te rijden. Bij iedereen viel dit heel erg in de smaak en we hebben dan ook een hoop lol gehad.

Bakker & Co, Zwijndrecht