Citygame winters Rotterdam! NIEUW bedrijfsuitje door Rotterdam

Dit winterse bedrijfsuitje in Rotterdam is een zoektocht naar het diner: zonder het goed beantwoorden van de vragen, geen eten! Om het eindpunt te bereiken worden de deelnemers bij dit bedrijfsuitje uitgedaagd het beste in zichzelf en hun team naar boven te halen, maar natuurlijk is er ook tijd voor het bezoeken van een cafeetje of winkeltje voor de nodige warmte! Onderweg komen de teams langs de mooiste winterse plekken van Rotterdam. We sluiten af met een prijsuitreiking en een heerlijk winters 2-gangen diner…mits alle teams het eindpunt halen!

Bedrijfsuitje in Rotterdam

Tijdens deze winterse citygame moeten er een aantal ludieke teamopdrachten worden volbracht, waarbij creativiteit en teamwork het winnende team zullen bepalen. Door deze teamopdrachten kunnen onze instructeurs de deelnemers nog even confronteren met leuke wetenswaardigheden en misdragingen tijdens een feestelijke prijsuitreiking, waarna het winnende team de fles champagne mag ontkurken!

Een teamuitje in Rotterdam is al snel een geslaagd bedrijfsuitje; Rotterdam heeft veel meer te bieden dan veel van uw collega’s wellicht denken. Tijdens deze citygame leren deelnemers van dit bedrijfsuitje niet alleen Rotterdam, maar ook de bewoners, hun taalgebruik (“dat méééén je niet…!”) en de onontdekte geheimen van de stad op unieke wijze kennen.

Winterkost

Dit originele bedrijfsuitje wordt afgesloten op een warme en winters aangeklede locatie aan de Leuvehaven in Rotterdam. Na afloop van de prijsuitreiking wordt er een heerlijk winters diner (2-gangen) geserveerd. De gasten worden getrakteerd op een huisgemaakte erwtensoepschijf en het overheerlijke wintergerecht draadjesvlees met rode kool en aardappelpuree! Een leuke en gezellige afsluiting van een winters teamuitje in Rotterdam!

Andere bedrijfsevents

Bent u op zoek naar activiteiten voor teambuilding of naar andere bedrijfsuitjes? Ook dan bent u bij Pegasus Events aan het juiste adres. Wat dacht u van workshops en quizzen of teambuilding op het water? Wij hebben voor elk bedrijf en voor elke groep passende activiteiten. Ook wanneer u een bedrijfsevent op maat zoekt, helpen wij u graag.

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Het evenement met mijn gasten die ik daarvoor had uitgenodigd (Water bij de wijn arrangement) op 4 februari jl. zullen wij niet snel of misschien wel helemaal niet meer vergeten. Wij hebben ons zeer vermaakt. Lunch en locatie: uitstekend. Vaartocht over de Nieuwe Maas en bezoek aan havens: prachtig. Rondvaartboot: Gezellig en prima afgestemd op ons gezelschap. Gids: gezellige man met een prima verhaal. Service aan boord: keurig. Gebak en koffie e.d. aan boord: prima. Wijnproeverij, locatie en service: Keurig verzorgd. Kwaliteit en producten wijnproeverij: prima. Watertaxi: Drie watertaxi's lagen keurig op de afgesproken tijd klaar om ons weer terug te brengen: een geweldig slotakkoord van een zeer geslaagd evenement!

Dhr. Berghout, Alphen a/d Rijn