Songfestival

Bedrijfsuitje Rotterdam
  • Teamuitje Rotterdam
  • Personeelsuitje Rotterdam
  • Teambuilding Rotterdam
  • Bedrijfsuitje Rotterdam
Songfestival
  • Workshops
  • Wereldhavendagen
  • Bedrijfsuitje op het water
  • Bedrijfsuitje in de stad
Toon alle arrangementen

Beleef Rotterdam songfestivalstad 2021

Eurovisie Songfestival 2021 ook in Rotterdam! Het 65ste Eurovisie Songfestival vindt in mei 2021 plaats in Rotterdam Ahoy! Deze editie zou eigenlijk in 2020 zijn, maar werd uitgesteld vanwege het coronavirus.

Alle betrokken partijen hebben nu uitgesproken om het grootste muziekevenement ter wereld te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum in mei 2021 in Rotterdam. De stad zal nog extra bruisen van de deelnemers, artiesten, toeristen, bewoners en zakenmensen. Een gezellige periode om naast het Eurovisie Songfestival ook nader kennis te maken met Rotterdam dus!

Rotterdam Songfestival uitjes


Het Eurovisie Songfestival”¯2021 is hét ultieme evenement om uw personeel, klanten of relaties een onvergetelijk moment te laten beleven. Pegasus Events heeft 3 te gekke evenementen. Deze zijn op maat gemaakt en dragen een Eurovisie Songfestival thema met zich mee.

1. Beleef Rotterdam Songfestivalstad 

2. Ervaar Rotterdam Songfestivalstad

3. Tabletspel Eurovisie Songfestival

#1 Beleef Rotterdam

Rotterdam is een fantastisch mooie stad, die je met het ’Beleef Rotterdam Songfestivalstad!’ arrangement te voet gaat ontdekken! Hierbij loop je langs alle mooie iconen, waaronder de Markthal, het Centraal Station, de spectaculaire skyline en de mooie Oude Haven, om er maar een paar te noemen. Hier hoort een spannende songfestivalquiz bij, waarbij jullie op basis van geluidsfragmenten leuke vragen moeten beantwoorden. Na afloop krijgt iedereen een goodiebag mee en eindigt jullie avontuur desgewenst met een heerlijk walking dinner. Er zijn verschillende manieren om dit arrangement naar wens aan te passen, dus vraag daar gerust naar!

#2 Ervaar Rotterdam

Wil je Rotterdam echt goed ontdekken, dan doe je dit vanaf het water. Dat is waar ons ‘’Ervaar Rotterdam Songfestivalstad!’’ arrangement om draait. Een varende ontdekkingstocht waarbij jullie de havens van onze mooie stad aandoen en uiteraard meer te weten komen over het Songfestival! Tel daar een ontzettend gezellige karaoke bij op om de beste nummers uit de geschiedenis van het festival luid mee te zingen en het feest is compleet. Maar, daar blijft het niet bij! Er zit namelijk ook een geweldige Songfestival quiz inbegrepen in het arrangement!

#3 Tabletspel Eurovisie Songfestival

Maak samen extra veel plezier tijdens de Tabletgame in het thema van het Eurovisie Songfestival! Jullie worden opgedeeld in teams die namens een deelnemend songfestivalland de tabletgame gaan spelen. Bepaal je eigen strategie en verzamel ‘’douze points’’ waar je kunt om uiteindelijk als winnaar uit de bus te komen! Welk team heeft de meeste kennis over het songfestival én Rotterdam? Dat ontdek je tijdens de Eurovision tablet game. Na afloop is er een prijsuitreiking en kunnen jullie desgewenst gezamenlijk lekker gaan eten waarbij jullie genieten van de lokale smaken.

Waarom kiezen voor onze Songfestival arrangementen?

Jij maakt een onuitwisbare indruk op je collega’s, daarbij scoor je ‘douze points’ bij jouw relaties en je laat ons een mooi programma voor”¯jou en jouw gasten samenstellen. ”¯Jullie beleven de veelzijdigheid van open-minded Rotterdam met onze professioneel georganiseerde”¯group events o.l.v. meertalige city hosts die zorgen voor een unieke Rotterdam Experience. 

Boek je Rotterdamse Songfestival arrangement op tijd!

Vanwege de drukte die het songfestival met zich meebrengt is de verwachting dat veel arrangement mogelijkheden snel opgevuld raken. Zorg er dus voor dat je op tijd boekt om zeker te zijn van de tofste ervaring en kennismaking met Rotterdam tijdens het Eurovisie Songfestival! Graag maken we ook maatwerk arrangementen aan voor grote groepen of speciale wensen. We denken graag mee!

Open Up & Laten we lol maken!

Voor alle vragen en info:
Pegasus Events / Your DMC Rotterdam
E joris@pegasusevents.nl
T 0031(0)10-413 5951

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Op zoek naar een leuk uitje, geschikt voor iedereen? Kies dan voor de Tuk Tuk Challenge van Pegasus Events! Leuke enthousiaste begeleiding en leuke ervaring om zo een stad op een totaal andere wijze te leren kennen. Het 'wedstrijd element' maakt het extra leuk.

Actemium, Dordrecht