Roeisloepenrace Rotterdam Teambuilding op het water

De sloepenrace is een ontspannen en gezellig no-nonsense bedrijfsuitje dat uitermate geschikt is voor teambuilding. Bij deze sportieve race in Rotterdamse wateren vullen ontspanning en inspanning elkaar naadloos aan. Daarbij is de sloepenrace naast teambuilding een originele en unieke manier om de prachtige Rotterdamse locaties eens anders te ervaren!

Teambuilding in Rotterdam

De Pegasus Sloepenrace bestaat uit vriendschappelijke roeiwedstrijden met roeivletten, waarbij er per vlet vijf of zeven personen een team vormen. Dit bedrijfsuitje wordt op de mooiste locatie van Rotterdam georganiseerd, namelijk de Leuvehaven (centrum van Rotterdam). Bij deze locatie heeft u tijdens het bedrijfsuitje een fantastisch uitzicht op het wedstrijd-parcours.

Bij roeien kom je zonder goede samenwerking niet vooruit, laat staan dat je de race wint. Daarom is de sloepenrace erg geschikt als teambuilding activiteit. De teambuilding zorgt niet alleen voor een leuke dag op het water, maar kan ook de samenwerking op de werkvloer ten goede komen.

Bedrijfsuitje op Rotterdamse locaties

De sloepenrace vindt uiteraard plaats op het water, maar dit bedrijfsuitje start vanaf de kant, in fijne Rotterdamse horecagelegenheden met een terras aan het water. Zo heeft u een mooi uitzicht als uw collega’s aan het teambuilden zijn. Daarnaast bieden deze locaties uitstekende faciliteiten voor vergaderingen, workshops, etc als aanvulling op het teamuitje. Na een dag teambuilding in Rotterdam kan het zijn dat u honger heeft of dat u zin heeft in een borrel. In overleg met u en de locatie kunnen wij uw bedrijfsuitje nog aangenamer maken door diverse cateringmogelijkheden zoals lunch, barbecue, borrel of diner. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Naast de sloepenrace bieden wij nog meer keus als het gaat om bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten op of om het water. Wat dacht u van een sloepenspeurtocht? Bekijk hier al onze bedrijfsuitjes op het water. Onze teambuilding activiteiten op het water zijn hier te bekijken. Liever een evenement op maat? Ook dat kunnen we voor u regelen.

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Wij vonden het event bijzonder goed geslaagd, jullie hebben er echt iets heel moois van gemaakt, met een excellente keuze van eventlocatie alsook afterparty. Ik heb unaniem van vele mensen zeer lovende kritieken gekregen over het event en de organisatie. Kortom, we waren er zeer blij mee!

Deloitte, Rotterdam