Sportquiz in Rotterdam Neem plaats op de tribune en test uw sportkennis!

De sportquiz is van zichzelf een leuk bedrijfsuitje, maar in deze Rotterdamse sportbar krijgt alles nog eens een extra dimensie! Neem plaats op de tribune en test in teams uw sportkennis op allerlei gebied. Ook deelnemers die niet dagelijks naar Studio Sport kijken kunnen bij dit bedrijfsuitje prima meedoen en kans maken op die begeerde beker! Een uniek teamuitje waarbij teambuilding, gezelligheid en dineren samen komen.

Een origineel bedrijfsuitje

U en uw collega’s worden in dé sportsbar van Rotterdam ontvangen door een enthousiaste quizmaster. Spanning en entertainment staan centraal tijdens deze sportquiz. Bekende sporters, opvallende coaches, legendarische wedstrijden, fantastische doelpunten, verrassende sportevenementen, bijzondere Europa Cups, excentrieke voorzitters, mooie spelersvrouwen, dubieuze carrières en interessante randzaken komen allemaal voorbij tijdens dit bedrijfsuitje. Alles, maar dan ook echt alles wat de sport te bieden heeft komt terug in onze professionele sportquiz. Wij komen de kennis van u en uw collega’s of teamgenoten graag testen.

Na de spannende laatste finaleronde waarbij de drie beste teams strijden om het goud, is het tijd voor de prijsuitreiking! Voor het winnende team staat er een leuke prijs te wachten als aandenken aan dit originele bedrijfsuitje.

Het sportquiz bedrijfsuitje wordt afgesloten met een uitgebreid walking dinner op een bijzondere locatie in de Rotterdamse Witte de Withstraat. In het voormalige kantoor van dagblad NRC is nu een trendy café en restaurant gevestigd. Hier geniet u al napratend over de sportquiz van allerlei kleine gerechten.

Andere bedrijfsuitjes en teambuilding

Pegasus Events heeft keuze uit veel verschillende bedrijfsuitjes, zoals bedrijfsuitjes op het waterbedrijfsuitjes in de stad of verschillende workshops en quizzen. Ook als het gaat om teambuilding hebben we een brede keuze. Wat uw wens ook is, wij realiseren graag voor u een onvergetelijk bedrijfsuitje. Bij speciale wensen organiseren we een bedrijfsuitje op maat.

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

  • Vanaf 15 personen
  • Tot en met 20 personen: € 1.210,- Iedere extra deelnemer : € 44,- p.p. Alle bedragen zijn exclusief BTW
  • 5,5 uur

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

I actually really enjoyed the Kick-Off and thought the length of the work-content was just long enough to get things done without getting to tired. I LOVED the fun events and really enjoyed hanging out with my colleagues in such a fun way! The castle was beautifull and the hotel was great. This event was super awesome, everything was taken care of.

Gamehouse Europe BV, Eindhoven