Op en Onder Water Bedrijfsuitje op hoogte en diepte

Dit bedrijfsuitje is niet voor mensen met hoogtevrees. Uw bezoek begint in de Euromast. Op 100 meter hoogte kunt u genieten van het fantastische uitzicht over de havens en de stad Rotterdam. De Euromast is een echt Rotterdams icoon. Tijdens het bezoek aan de Euromast bestaat de mogelijkheid om met de Euroscoop naar 185 meter te gaan. Zo wordt dit bedrijfsuitje nog spectaculairder.

Bedrijfsuitje lasergamen

Op een steenworp afstand ligt de volgende activiteit van dit bedrijfsuitje; de lasergame arena! In deze locatie op het water waant iedereen zich in een oude onderzeeboot. Wie weet op tijd te schieten en goed dekking te zoeken? Wie haalt de meeste punten? Tijdens het lasergamen komen we hier achter. Na afloop van dit enerverende bedrijfsuitje gaat u te voet, door het Euromastpark naar de dinerlocatie. Na alle spanning tijdens het lasergamen is het tijd om heerlijk te gaan eten. Op de bijzondere dinerlocatie van het Westelijk Handelsterrein sluit u dit leuke bedrijfsuitje af.

Bedrijfsuitjes en teambuilding in Rotterdam

Pegasus Events organiseert verschillende bedrijfsuitjes op het water en in de stad. Daarnaast organiseren we ook teambuilding activiteiten. We hebben een erg breed aanbod. Zoekt u iets speciaal voor u? We organiseren ook personeelsuitje op maat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan relatie events en kick-off’s.

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

  • Vanaf 20 personen
  • € 51 p.p. exclusief BTW
  • 4,5 uur

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Het was een geweldige dag! Mijn doel is bereikt..de 020-ers zijn fan geworden van Rotterdam;-) Jullie instructeur Ben deed het hartstikke leuk, ik vond het vooral heel prettig dat het op een volwassen manier werd gedaan. Super route en leuke opdrachten. Dus ik wil je heel hartelijk bedanken voor de geslaagde dag!

KLM, Amsterdam