Op en Onder Water Bedrijfsuitje op hoogte en diepte

Dit bedrijfsuitje is niet voor mensen met hoogtevrees. Uw bezoek begint in de Euromast. Op 100 meter hoogte kunt u genieten van het fantastische uitzicht over de havens en de stad Rotterdam. De Euromast is een echt Rotterdams icoon. Tijdens het bezoek aan de Euromast bestaat de mogelijkheid om met de Euroscoop naar 185 meter te gaan. Zo wordt dit bedrijfsuitje nog spectaculairder.

Bedrijfsuitje lasergamen

Op een steenworp afstand ligt de volgende activiteit van dit bedrijfsuitje; de lasergame arena! In deze locatie op het water waant iedereen zich in een oude onderzeeboot. Wie weet op tijd te schieten en goed dekking te zoeken? Wie haalt de meeste punten? Tijdens het lasergamen komen we hier achter. Na afloop van dit enerverende bedrijfsuitje gaat u te voet, door het Euromastpark naar de dinerlocatie. Na alle spanning tijdens het lasergamen is het tijd om heerlijk te gaan eten. Op de bijzondere dinerlocatie van het Westelijk Handelsterrein sluit u dit leuke bedrijfsuitje af.

Bedrijfsuitjes en teambuilding in Rotterdam

Pegasus Events organiseert verschillende bedrijfsuitjes op het water en in de stad. Daarnaast organiseren we ook teambuilding activiteiten. We hebben een erg breed aanbod. Zoekt u iets speciaal voor u? We organiseren ook personeelsuitje op maat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan relatie events en kick-off’s.

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

  • Vanaf 20 personen
  • € 51 p.p. exclusief BTW
  • 4,5 uur

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Wat een fantastische dag! Met Pegasus Events zijn we schat gaan zoeken in de duinen van Hoek van Holland. Geen zware tocht en voor een ieder ook met een mindere conditie heel goed vol te houden. Afsluitend een BBQ bij de Zeebries. Zowel de organisatie /contacten naar aanloop van ons team event alswel de begeleiding ter plaatse was super leuk. Veel gelachen, leuke prijsuitreiking met een verrassende winnaar! De BBQ was goed georganiseerd en we hebben heerlijk genoten van het (on)weer, de zon, zee, strand. Bedankt, het uitje was onvergetelijk!

Shell, Pernis