Vriendelijk Verona Beloning op maat met unieke reizen en uitjes

Het Romeinse amfitheater, Italiaanse diners en de glooiende heuvels van de Valpolicella wijnstreek. Een stad vol cultuur voor levensgenieters.

Italiaans koken in Villa Giona

In een groene oase op tien kilometer van het centrum van Verona en het Gardameer, bevindt zich een van de meest prestigieuze residenties van de streek. In deze 16e eeuwse villa gaat u met uw gasten zelf aan de slag met het bereiden van verse pasta en bijbehorende sauzen. Proef daarbij de wijnen, Valpolicella en Amarone, uit de omgeving. Een authentieke Italiaanse avond die begeleid word door echte Italiaanse chefs op een bijzondere locatie!
Tijdens deze reis zorgen wij ervoor dat u voldoende aan uw trekken komt op culinair gebied. Alle producten zijn vers en dit is te merken aan de heerlijke smaak en geur. Mangiare!

Vespa tour 

Ontdek de belangrijkste pleinen van Verona, de oude monumenten en rijd op een vintage vespa door de stad en langs de oude stadsmuren. De deskundige gepassioneerde gids verteld interessante verhalen over ‘zijn’ Verona. Een unieke manier om Verona te ontdekken.

Verona vanaf het water

Zie een andere kant van Verona met een rafttocht op de rivier de Adige. Leer de geschiedenis van deze oude waterweg kennen terwijl je langs monumenten en huizen aan de rivier peddelt. Hoor verhalen van de deskundige gids over hoe enorme overstromingen Verona hebben gevormd dat die stad die zij nu is.
Doet u liever rustig aan? Vaar met een privé schip op het Gardameer tussen de natuurlijke schoonheid, geschiedenis en architectuur van het  meer. Het uitzicht en de dorpen langs de kust zijn zeer schilderachtig. De zuidelijke kust wordt omringt door stranden en ondersteund door lage heuvels, terwijl in het noorden bergen en steile kliffen langs het meer liggen, vooral langs de westelijke oever. De gids vertelt leuke verhalen over de bijzondere plaatsen aan het meer. 

Sirmione

Sirmione wordt ook wel ‘de parel van het Gardameer’ genoemd. Sirmione dankt deze naam o.a. aan de ligging; het schiereiland steekt 4 km het Gardameer in, wat zorgt voor fantastische vergezichten. Ook de gemoedelijke sfeer en enkele bezienswaardigheden maken het stadje tot een trekpleister. Door de ligging op het schiereiland is Sirmione volledig vrij van auto’s. Dat betekent zonder zorgen slenteren door de mooie straatjes die het historische centrum biedt, multo bene!

Enthousiast geworden en nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uzelf? Neem gerust contact met ons op! We helpen u graag en geheel vrijblijvend met verrassende ideeën om van uw incentive of jubileumreis een ‘memorable experience’ te maken.

Meer weten of brainstormen?

Vervoer
Vliegtuig en bus
Accommodatie
Luxe hotel in prachtige omgeving
Excursies
In overleg, ruime mogelijkheden
Restaurants
In overleg, ruime mogelijkheden
Ontvang een reisvoorstel

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

We kregen duidelijke uitleg over de spelregels om daarna, gewapend vol goede moed én regenjas, op pad te gaan in het natte Rotterdam. De tablets werkten perfect, ook met de regenhoes. Ondanks de regenachtige start hebben we een gezellige en creatieve middag met elkaar gehad. De vragen die door onze collega's waren aangeleverd waren een extra bonus. De lol die we met elkaar hadden, heeft er zelfs voor gezorgd dat de zon weer tevoorschijn kwam en we de dag konden eindigen met een grote grijns. Dank voor de organisatie en fijne communicatie vooraf en achteraf!

Erasmus Universiteit Rotterdam, Rotterdam