Viva Valencia Beloning op maat met unieke reizen en uitjes

Het is een stad met een heerlijk klimaat, een gezellig centrum met Spaanse historie, spectaculaire architectuur en mooie zandstranden.

Stadswandeling met gids

Wandel door het historisch centrum met een gids langs alle bezienswaardigheden, zoals de Lonja, de centrale markt en het Paleis van de Generalitat. Bezoek een Horchatería om het lokale drankje Horchata te proeven. 

Ontdek de kustlijn op een Catamaran

Heeft u weleens heerlijk in de zon op een catamaran gevaren? Dit is uw kans! Tijdens de tocht is het mogelijk om een open bar, aperitief of zelfs een lunch te organiseren. 

Albufera Natuurpark en bezoek rijstvelden

Albufera is een natuurpark van 21.000 hectare groot nabij Valencia. Hierin ligt het grootste zoetwatermeer van Spanje. Een groot deel van het gebied wordt gebruikt voor het bouwen van rijst. Eèn van de hoofd ingrediënten uit de Valenciaanse keuken. Tartana rijst wordt geproduceerd op het eiland L'estel wat oorspronkelijk onder water stond. De rijst is zeer geschikt voor het maken van Paella. U leert hoe de rijst op traditionele wijze wordt verbouwd. Natuurlijk gaat u Paella eten!

Kookles van bekroonde kok

Voor de foodies onder ons: professionele kookles  onder de Spaanse zon. In Valencia regelen wij dit voor u onder de exclusieve begeleiding van top Michelin Star Chef Berd Knoller. 


Enthousiast geworden en nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uzelf? Neem gerust contact met ons op! We helpen u graag en geheel vrijblijvend met verrassende ideeën om van uw incentive of jubileumreis een ‘memorable experience’ te maken.

Meer weten of brainstormen?

Vervoer
Vliegtuig
Accommodatie
Luxe of budget
Excursies
In overleg, ruime mogelijkheden
Restaurants
In overleg, ruime mogelijkheden
Ontvang een reisvoorstel

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Op zaterdag 24 juni jl. bezochten we met ons bedrijf Infrascoop in het kader van ons 10-jarig bestaan Rotterdam. Pegasus Events heeft voor ons een borrelboottocht door de haven en langs de skyline van Rotterdam verzorgd met aansluitend diner op een leuke locatie. Het weer was helaas spelbreker tijdens de boottocht, maar de kapitein maakte veel goed met zijn verhalen over de haven van Rotterdam. De contacten tijdens het vooroverleg waren prettig en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Al met al een dag waar we met plezier op terugkijken.

Infrascoop bv, Cuijk