Ruig IJsland Beloning op maat met unieke reizen en uitjes

Reykjavik; het hart van IJslands culturele en economische activiteiten. Met maar iets meer dan 120.000 inwoners is het één van de kleinste hoofdsteden van Europa. Vergis u echter niet, de stad heeft een bruisende cultuur en een prachtig achterland met woeste, ongerepte natuur.

Eigentijdse stad

Reykjavik is een eigentijdse stad met een vriendelijke bevolking. U vindt er overal kleurrijke huisjes en moderne koffiezaakjes. U kunt er goed en gezond uiteten in een van de hippe restaurants. Daarnaast is er een bruisend nachtleven en een prachtig museum met historische en hedendaagse kunst. 

Landschap

IJsland staat bekend om haar ruige natuur. Om die te zien kunt u met een sneeuwscooter een tocht maken over één van de grootste gletsjer van IJsland; Langjökull. Liever met een quad over ruig lavaterrein en door kleine stroompjes rijden of whale watchen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Blue Lagoon

Blue Lagoon is een van de meest bijzondere wateren waarin u ooit zal zwemmen. Dit wereldberoemde bad van 39 graden ligt middenin vulkanische aarde. Het water is rijk aan mineralen en zwavel, waardoor het een zuiverende werking zou hebben. Ontspan en harmoniseer met de natuur. 

Enthousiast geworden en nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uzelf? Neem gerust contact met ons op! We helpen u graag en geheel vrijblijvend met verrassende ideeën om van uw incentive of jubileumreis een ‘memorable experience’ te maken.

Meer weten of brainstormen?

Vervoer
Vliegtuig
Accommodatie
Luxe of budget
Excursies
In overleg, ruime mogelijkheden
Restaurants
In overleg, ruime mogelijkheden
Ontvang een reisvoorstel

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Je kan nooit een uitje organiseren dat 48 mensen allemaal leuk vinden dachten we. Dit uitje van Pegasus Events bewees echter het tegendeel. We hebben een top dag gehad en elke collega was laaiend enthousiast.

Woonstad Rotterdam, Rotterdam