Prestigieus Praag Beloning op maat met unieke reizen en uitjes

'De Gouden Stad' is rijk aan cultuur, historie en kunst. Er zijn in en rondom Praag veel spectaculaire activiteiten te doen. Daarnaast is het serviceniveau hoog en heeft men aandacht voor detail. Een ideale locatie voor het vieren van bijvoorbeeld een jubileum!

Ontdek de stad

Praag staat bekend om zijn prachtige architectuur, rijke cultuur, moderniteit, schoonheid en de romantische binnenstad. De bijnamen “de gouden stad” en “de stad van de torens” zijn dan ook helemaal van toepassing. Wandel met een gids over door de stad en over de Karelsbrug, één van de mooiste bezienswaardigheid. Hier staan tientallen heiligenbeelden en aan het begin en het eind bevinden zich verdedigingstorens. 

Trabant Rally

Een geweldige activiteit met ouderwetse communistische auto's oorspronkelijk uit Oost-Duitsland, jawel, de "Trabant". Elk team krijgt een kaart van Praag, roadbook, digitale camera en eigen Trabant met chauffeur. Het doel van de rally is om drie checkpoints in Praag te vinden. Op de checkpoints voeren we grappige opdrachten uit. Bij het laatste checkpoint krijgt iedereen gelegenheid zijn of haar rijkunsten te laten zien tijdens een slalom parcours (geblinddoekt). Ons favoriete onderdeel: duw de Trabant! 

Rijd in een tank

Altijd al eens in een échte legertank willen rijden? Dit kan in de omgeving van Praag! Een bruut uitziende tank die elke steile heuvel of afdaling trotseert. Je rijdt mee in een echte legertank over ruig militair terrein. U beleeft gegarandeerd een adrenaline kick.

Ballonvaart

Bekijk Tsjechië vanuit de lucht! De exacte locatie kunnen jullie, in samenspraak, bepalen. De vlucht duurt ca. 60 – 80 minuten. De gehele activiteit zal zo’n 3 – 4 uur in beslag nemen inclusief transfers. Geen zorgen, er gaat een professionele Engelstalige piloot mee. 

Enthousiast geworden en nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uzelf? Neem gerust contact met ons op! We helpen u graag en geheel vrijblijvend met verrassende ideeën om van uw incentive of jubileumreis een ‘memorable experience’ te maken.

Meer weten of brainstormen?

Vervoer
Vliegtuig of bus
Accommodatie
Luxe of budget
Excursies
In overleg, ruime mogelijkheden
Restaurants
In overleg, ruime mogelijkheden
Ontvang een reisvoorstel

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Bedankt voor jullie goede zorgen en service. Alles was prima geregeld en goede prijs/kwaliteit verhouding!

ABT, Delft