Pittoresk Porto Beloning op maat met unieke reizen en uitjes

Porto is dé upcoming stad van Portugal. Nu nog relatief onontdekt, daarom is dit de tijd om deze pittoreske stad te bezoeken. De Douro stroomt meanderend langs de stad. Twee gigantische bruggen brengen u aan de overkant, richting de Porthuizen.

De binnenstad

Porto: een spreekwoordelijke tijdcapsule met haar barokke kerken, 19e eeuwse gebouwen en middeleeuwse centrum. Veel gebouwen zijn bekleed met prachtige tegels. De stad heeft ook een levendige culturele scene met kunst en muziek. Wat dacht u van een tour langs de gebouwen met gids? 

Porttour

Port is vernoemd naar de stad. Als sinds de 13e eeuw werd er in de omgeving van Porto wijn verbouwd. Door onvrede tussen de Engelsen en Frankrijk kreeg de populariteit van Port een boost. Om de Portugese wijn langer houdbaar te maken voor het verschepen naar Engeland, werd extra brandewijn toegevoegd. U komt er alles over te weten tijdens een tour bij één van de beroemde Porthuizen, waarbij een proeverij uiteraard niet ontbreekt!

Beklim de Arrábida Brug

De brug uit 1963 was destijds de grootste betonnen boog ter wereld. Sinds 2016 is de brug open voor bezoekers, als enige constructie in Europa. Samen met een gids en veiligheidsmateriaal beklimt u dit iconische bouwwerk. De top van de brug bevindt zich op zo'n 65 meter boven de rivier. Ja, dat is hoog...

Enthousiast geworden en nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uzelf? Neem gerust contact met ons op! We helpen u graag en geheel vrijblijvend met verrassende ideeën om van uw incentive of jubileumreis een ‘memorable experience’ te maken.

Meer weten of brainstormen?

Vervoer
Vliegtuig
Accommodatie
Luxe of budget
Excursies
In overleg, ruime mogelijkheden
Restaurants
In overleg, ruime mogelijkheden
Ontvang een reisvoorstel

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Na een hartelijk ontvangst met korte uitleg onder de schaduw van de Euromast zijn we in 2 groepen op pad gegaan. Met een zonovergoten strakblauwe hemel gingen de 5 groepen met de supersnelle, maar altijd te korte Watertaxi rit naar het dropping punt. Na een tocht van 2-3 uur met allerlei leuke opdrachten tijdens deze GPS speurtocht, eindigden we in een gezellig, intiem maar lekker restaurant.

Corbion, Gorinchem