Mooi Madrid Beloning op maat met unieke reizen en uitjes

In het midden van Spanje, 700 meter boven zeeniveau, bevindt zich de bruisende stad Madrid. Met een mediterraans klimaat, haar warme zomers, lekker eten, gezellige sfeer, is Madrid een heerlijke stad om te bezoeken.

Stadstour

Ontdek samen met een gids de leukste plekken van deze stad. Verhalen en geschiedenis wisselen af en u wordt meegenomen door een local die de stad heel goed kent. Er zijn nog heel veel plekjes onbekend voor het grotere publiek. Er is zelfs een Spaanse Broadway.

Lunchtijd

In het hart van Madrid, op het Plaza Mayor, genieten de gasten op het terras van Los Galayos van een heerlijk tapas diner in de meest pure omgeving van Madrid.

Koninklijk Paleis Madrid

Met 4318 kamers is het 18e eeuwse Koninklijk Paleis Madrid één van de grootste Koninklijk Paleizen ter wereld, dus zeker ook een bezienswaardigheid.

Botanische tuinen

Madrid heeft een grote tropische tuin die gevestigd zit in een oude stationshal. In de ruim 4000 vierkante meter grote tuin zitten meer dan 7000 planten van ongeveer 260 verschillende soorten. Atocha Station bevind zich aan de rand van het centrum. Er zijn ook schilpadden en vissen te bekijken. In het centrum bevind zich Real Jardín Botánico. Een tuin met meer dan 30.000 planten en bloemen en ongeveer 1500 bomen, maakt het ook zeker een bezienswaardigheid om toe te voegen aan het programma.

Enthousiast geworden en nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uzelf? Neem gerust contact met ons op! We helpen u graag en geheel vrijblijvend met verrassende ideeën om van uw incentive of jubileumreis een ‘memorable experience’ te maken.

Meer weten of brainstormen?

Vervoer
Vliegtuig
Accommodatie
Luxe of budget
Excursies
In overleg, ruime mogelijkheden
Restaurants
In overleg, ruime mogelijkheden
Ontvang een reisvoorstel

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Het was een geweldige dag! Mijn doel is bereikt..de 020-ers zijn fan geworden van Rotterdam;-) Jullie instructeur Ben deed het hartstikke leuk, ik vond het vooral heel prettig dat het op een volwassen manier werd gedaan. Super route en leuke opdrachten. Dus ik wil je heel hartelijk bedanken voor de geslaagde dag!

KLM, Amsterdam