Geweldig Gothenburg Beloning op maat met unieke reizen en uitjes

De op één na grootste stad van Zweden, met zijn relaxte sfeer en hippe wijken, maakt Gothenburg een bezoekje waard.

De leukste straatjes

In de wijk Haga bevindt zich een van de leukste straatjes van Gothenburg. Het bruist er van kleine winkeltjes, leuke cafés en barretjes. Maar ook de boetiekjes, koffietentjes en restaurants maken dit een hele leuke plek.

Historie en architectuur

Elke wijk heeft zijn eigen sfeer en architectuur. Sommige panden zijn eeuwenoud. Ga mee op pad en ontdek al dit moois. 

Proef Zweden

Proef de grootste kanelbullar Fika in café Husaren, of ga voor een ander lekkernij van dit café. De gehele etalage is onweerstaanbaar.

Fietsen!

De stad heeft veel fietspaden door de stad en parken en dat maakt het leuk om de stad per fiets te ontdekken. Laat je meenemen door een gids voor de leukste plekken en om veel te kunnen doen van deze fantastische stad.

Enthousiast geworden en nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uzelf? Neem gerust contact met ons op! We helpen u graag en geheel vrijblijvend met verrassende ideeën om van uw incentive of jubileumreis een ‘memorable experience’ te maken.

Meer weten of brainstormen?

Vervoer
Vliegtuig
Accommodatie
Luxe of budget
Excursies
In overleg, ruime mogelijkheden
Restaurants
Ontvang een reisvoorstel

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Het contact voorafgaand aan het evenement is prima verlopen. Het eten (Okay en Hotel New York) was prima. Het sloepvaren sloot prima aan op de doelstellingen binnen onze organisatie. Ondernemend samenwerken was een vereiste de opdrachten uit te voeren, hetgeen prima paste in de doelstelling van de teambuilding. Het RIB varen gaf een ontspannen adrenaline kick. Kortom...TOP!!!

Van den Ban Autobanden, Hellevoetsluis