Doe Dublin Beloning op maat met unieke reizen en uitjes

Op een uurtje vliegen ligt Dublin; een bijzondere mix van oud en nieuw. De Ierse hoofdstad is ruim 1000 jaar geleden gesticht door de Vikingen en is inmiddels uitgegroeid tot een metropool met meer dan een miljoen inwoners. 

Dublin is een diverse stad met een mix van Georgiaanse en hedendaagse architectuur. De oude Trinity bibliotheek doet denken aan een locatie waar Harry Potter is opgenomen. Een bijzondere plek met een collectie van maar liefst 4,5 miljoen boeken. Deze staat in schril contrast met de Spire of Dublin, of de Naald van Dublin. Een modern monument dat opgericht is om de stad extra cachet te geven in het nieuwe millennium. 

Ierse gezelligheid

De Ieren staan bekend om hun gastvrijheid, nieuwsgierigheid en gezelligheid. Live bandjes in de plaatselijke pubs zijn dan ook typisch Iers. Op zoek naar een stad met goed ale's en lagers, veel gezelligheid en muziek? Dublin is uw bestemming! 

Guinness Fabriek

U bent niet is Dublin geweest als u de beroemde Guinness fabriek niet bezocht heeft. Tijdens de Guinness Experience krijgen bezoekers een indruk van de historie van het bier, de ingrediënten, oprichter Arthur Guinness en zijn manier van PR voeren. Deze tour is ook leuk voor mensen die niet van bier houden! U krijgt ook een cursus bier tappen. Drink uw eigen getapte biertje op de bovenste verdieping van het Storehouse met een prachtig uitzicht over Dublin.

Uitbereiding met Cork

Wilt u niet alleen een citytrip? Vlieg heen naar het bijzondere Cork, de tweede stad van Ierland. De stad ligt in een prachtige county, waar u van de natuur kant genieten door bijvoorbeeld 4x4 te rijden door het mooie landschap. De eindbestemming Dublin maakt deze Ierse beleving tot een unieke ervaring! 

Enthousiast geworden en nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uzelf? Neem gerust contact met ons op! We helpen u graag en geheel vrijblijvend met verrassende ideeën om van uw incentive, jubileumreis of bedrijfsuitje naar het buitenland een ‘memorable experience’ te maken.

Meer weten of brainstormen?

Vervoer
Vliegtuig
Accommodatie
Luxe of budget
Excursies
In overleg, ruime mogelijkheden
Restaurants
In overleg, ruime mogelijkheden
Ontvang een reisvoorstel

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Afgelopen zomer hebben wij voor het eerst een vergaderarrangement met een teambuilding activiteit via Pegasus georganiseerd. De gehele organisatie van dit event is ons uit handen genomen en perfect georganiseerd door een gedreven team van mensen. Alles was tot in de puntjes perfect geregeld en zelfs het weer werkte mee. De locatie, lunch, Tuk Tuk Challenge en BBQ bij restaurant Okay was super! En als kers op de taart was iedereen zeer aangenaam verrast door de inzet van de RIB boten. Kortom het was een super geslaagde dag met een top team van Pegasus Events.

VORM BV, Papendrecht