Aantrekkelijk Antwerpen Beloning op maat met unieke reizen en uitjes

Antwerpen; de ideale incentive bestemming! Een echt buitenland gevoel, gewoon in je achtertuin. Want je staat vanaf Utrecht al in 2 uur op de Grote Markt.

Fietstocht Antwerpen 

Ontdek antwerpen op een originele manier. Onder leiding van een ervaren stadsgids worden de diverse historische hoogtepunten bezocht zoals het Rubenshuis, het MAS, Grote Markt en de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. Ook bekijkt u het idyllische Begijnhof en het schilderachtige Elzenveld.

Citygame 

Een interactieve citygame met leuke teamopdrachten door het centrum van de historische stad. U leert aan de ene kant de stad kennen, maar doet ook gezamenlijk leuke opdrachten. U gaat in teams op pad met originele routebeschrijvingen. Goed in talen? Dan kunt u met een lijst typisch Vlaamse woorden en uitdrukkingen uw gang gaan. U zult de plaatselijke bevolking hard nodig hebben om deze vertaalopdracht op te lossen. Maar één ding is zeker: er zal gelachen worden. Daarnaast gaat u, met een camera foto’s maken van diverse stellingen, die te maken hebben met uw bedrijf. 

Ondergrondse tour de Ruien

Een heel bijzondere bestemming zijn de Ruien, een eeuwenoud waternetwerk pal onder het centrum waar de tijd stil lijkt te staan. Trek de laarzen maar aan en laat u onderdompelen in de ondergrondse geschiedenis van Antwerpen. Een professionele gids brengt u tot in de donkerste hoeken van het ondergrondse waterstelsel. Na een boottochtje wandelt u langs overdekte vlieten, vesten en sluizen. De Middeleeuwse gewelven onthullen stap voor stap hun geheimen.

Enthousiast geworden en nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uzelf? Neem gerust contact met ons op! We helpen u graag en geheel vrijblijvend met verrassende ideeën om van uw incentive of jubileumreis een ‘memorable experience’ te maken. Wij zijn naast Antwerpen ook bekend in de Belgische steden Brussel en Brugge.

Meer weten of brainstormen?

Vervoer
Bus, trein of auto
Accommodatie
Luxe of budget
Excursies
In overleg, ruime mogelijkheden
Restaurants
In overleg, ruime mogelijkheden
Ontvang een reisvoorstel

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

De sloepenspeurtocht is een echte aanrader! Leuk dat je zelf kan varen over de Maas met een mooie sloep. De speurtocht bracht ons langs verschillende bijzondere en kenmerkende punten van de omgeving van Rotterdam. We hebben gevaren langs verschillende bruggen, sluizen, havens en rederijen. Het zonnetje maakte de tocht helemaal top! Na het varen hadden wij een lekkere barbecue bij restaurant Okay.

Willems Vastgoedonderhoud, Rotterdam