Bedrijfsuitje in Rotterdam Rotterdam Make it Happen!

Bedrijfsuitje in Rotterdam

Sinds dat Rotterdam is uitgeroepen als beste stad van Europa, is Rotterdam een trending topic. Onze havenstad heeft veel te bieden en de interessante aspecten van Rotterdam zijn dan ook zeker terug te vinden in bedrijfsuitjes. Een Rotterdams bedrijfsuitje is een unieke beleving. Want de Rotterdamse stadsslogan 'Rotterdam, make it happen' is ook zeker terug te vinden in de talloze mogelijkheden.

De architecturale gebouwen en bezienswaardigheden in Rotterdam zijn zeker de moeite waard om te bezoeken, denkt u hierbij aan het gebouw de Rotterdam, de Markthal en het nieuwe Centraal Station. Deze ziet u tijdens onze gezellige City games. Daarnaast is de Maas is een heerlijk ingrediënt die terug komt in onze verschillende arrangementen. Nederlands enige Skyline is prachtig te zien tijdens een rondvaart of een bezoek aan de Euromast. U kunt de ontdekkingstochten door Rotterdam lopend doen, maar u kunt het ook gezellig maken en in een Tuk Tuk stappen. Zoekt u toch meer uitdaging en houden u en uw collega’s van meer spanning kunt u ervoor kiezen om in een RIB boot te stappen en met een hoge snelheid over de Maas te varen.

Wij bieden nog talloze arrangementen aan die eventueel uit te breiden zijn met een lunch, borrel of diner. Pegasus Events heeft goede contacten met restaurants in Rotterdam waar een heerlijke lunch of diner voor u wordt verzorgd. Want 'na gedane zaken is het goed rusten' ook na een uitje!

Voor het perfecte bedrijfsuitje in Rotterdam bieden wij u een uitgebreid assortiment aan met verschillende mogelijkheden en onze creativiteit. Dit zijn belangrijke factoren die meespelen om u volledig tot dienst te zijn. Waar een wil is is een weg!

Wanneer u, uw bedrijfsuitje in Rotterdam laat organiseren door Pegasus Events kunt u ervan uitgaan dat u een ultieme beleving zult meenemen met leuke herinneringen. Stel uw eigen bedrijfsuitje samen via ons bedrijfsuitje a la carte menu. Met uw informatie sturen wij geheel vrijblijvend een offerte op maat.

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Dropping Rotterdam als enige vrouw met 17 mannelijke collega's was een geweldig leuk uitje, waarbij iedereen zijn creativiteit meer dan aangewend heeft. Het begon al met een vliegende start door een rit met de snelle watertaxi, waarna we op een hele leuke manier Rotterdam beter hebben leren kennen. Het diner en de prijsuitreiking vonden plaats bij Biblio, wat een perfecte locatie was en waar we nog een tijd nagetafeld, nagepraat en nagenoten hebben van het leuke event! Namens het team van H.T. Verboom Transportsystemen B.V.

HTVerboom, Hoek van Holland