Winterse bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje Rotterdam
  • Teamuitje Rotterdam
  • Personeelsuitje Rotterdam
  • Teambuilding Rotterdam
  • Bedrijfsuitje Rotterdam
Winterse bedrijfsuitjes
  • Winterse bedrijfsuitjes
  • Bedrijfsuitje op het water
  • Bedrijfsuitje in de stad
  • Vergaderarrangementen
Toon alle arrangementen

Kom genieten van de herfst en winter in Rotterdam! Ontdek de stad Rotterdam aan de hand van een originele winterse citygame, kerstdiner op het water met de verlichte skyline als decor of een gezellige winterse café vijfkamp.

Winterse bedrijfsuitjes

De herfst en winter zijn prachtige seizoenen voor een leuk bedrijfsuitje! Speciaal voor deze periode hebben wij een aantal originele bedrijfsuitjes en teambuilding uitjes samengesteld. Wat dacht u van een nieuwjaarsborrel op het water? Een winterse Tuk Tuk Challenge door Rotterdam? Of een unieke tabletgame kriskras door de stad met bezoek aan de Markthal? Dit zijn maar enkele voorbeelden van onze winterse bedrijfsuitjes. Wij bieden zowel bedrijfsuitjes aan in de stad als op het water.

Rotterdam a la carte

Wilt u zelf het bedrijfsuitje in Rotterdam samenstellen? Pegasus Events biedt via het label Rotterdam al la carte de mogelijkheid om via de website een geheel verzorgd dagprogramma of middagprogramma samen te stellen. Laat u verrassen door de originele activiteiten voor de invulling van het winterse bedrijfsuitje of teambuildingsuitje in Rotterdam.

Andere bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten

Naast deze winterse bedrijfsuitjes organiseren wij ook bedrijfsuitjes die niet aan het seizoen zijn gebonden, zoals onze bedrijfsuitjes in de stad. Ook onze teambuilding activiteiten zijn zowel in de zomer als in de winter erg leuk. Daarnaast organiseren wij het hele jaar door bedrijfsevenementen op maat. Zo kunnen wij het kick-off event of de nieuwjaarsmeeting voor u organiseren, maar ook een incentive reis naar één van de bijzondere winter bestemmingen als IJsland of Lapland of het personeelsweekend organiseren wij graag voor u. Dit doen wij op een professionele manier en met veel ervaring. Bij alles wat we doen hebben we een missie: zorgen voor een onvergetelijke dag! 

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Je kan nooit een uitje organiseren dat 48 mensen allemaal leuk vinden dachten we. Dit uitje van Pegasus Events bewees echter het tegendeel. We hebben een top dag gehad en elke collega was laaiend enthousiast.

Woonstad Rotterdam, Rotterdam