Winter Specials

Bedrijfsuitje Rotterdam
  • Teamuitje Rotterdam
  • Personeelsuitje Rotterdam
  • Teambuilding Rotterdam
  • Bedrijfsuitje Rotterdam
Winter Specials
  • Winter Specials
  • Bedrijfsuitje op het water
  • Bedrijfsuitje in de stad
  • Vergaderarrangementen
Toon alle arrangementen

Geniet deze winter van bedrijfsuitjes en evenementen met uw gasten of klanten. Hieronder vindt u onze meest populaire uitjes in de winter. Wij verzorgen daarnaast ook maatwerk evenementen in heel Nederland. 

Winterse bedrijfsuitjes

Als u een succesvol jaar heeft gehad, wilt u dit vieren met collega's en klanten, natuurlijk! Het zijn juist de enthousiaste, betrokken collega's en klanten die samen met u voor succes zorgen. De winter is de tijd om aandacht te besteden aan behaalde èn nieuwe doelen. 

Race door de stad in je winterjas, strijd tegen Koning Winter of volg een workshop curling. Wat dacht u van een kerstborrel op het water? Of een ritje in de snerttram of een workshop husky rijden? Een gezellig vuurtje, cozy dekentje en warme dranken... Er zijn genoeg manieren waarop u, met collega's of klanten, van de winter kan genieten. Juist  in de herfst en winter, wanneer het vaak koud is en de dagen kort zijn. Houd uw medewerkers betrokken en gemotiveerd! 

Contact

Dit zijn enkele voorbeelden van de mogelijkheden, afhankelijk van uw doel. Of het nu gaat om het eindejaarsuitje, kerstborrel op een unieke locatie inclusief entertainment, de nieuwjaarsborrel of het kick-off evenement; wij denken graag met u mee om er een uniek evenement van te maken. 

Bent u nieuwsgierig naar ons advies voor uw specifieke situatie? Neemt u gerust contact met ons op, zodat we met u mee kunnen denken over een bedrijfsuitje, zakelijk evenement, kick-off, incentive of teambuilding dag op maat voor uw organisatie.

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Pegasus Events bezorgde onze studenten een top evenement, waarbij ze Rotterdam op een leuke manier toegankelijker hebben gemaakt voor de studenten. Het programma (de city game en aansluitend het diner) viel erg in de smaak en gaf studenten de mogelijkheid elkaar beter te leren kennen.

RSM, Rotterdam