Bedrijfsuitje bijzonder varen Unieke beleving langs de havens en skyline

Op zoek naar een bijzonder schip voor uw bedrijfsuitje? Bekijk de vele mogelijkheden, zoals een vaartocht door Rotterdam per sleepboot, motorjacht of salonboot. Varen door Rotterdam in een bijzondere boot!

Bijzonder bedrijfsuitje op het water

U wilt met uw teamuitje of andere zakelijke groep Rotterdam ontdekken vanaf het water? Laat dan Pegasus Events uw bedrijfsuitje verzorgen. Voor groepen van 10 tot en met 1000 personen beschikken wij over diverse schepen om het water mee op te gaan. Denk bijvoorbeeld aan authentieke stoomslepers, havendienstboten en sleepboten. Maar we kunnen uw bedrijfsuitje ook voorzien van luxe en snelle motorjachten en partyschepen. Zo leert u Rotterdam kennen vanaf het water tijdens een leuk personeelsuitje.

Varen door Rotterdam

Wij helpen u graag met het samenstellen van een leuk en origineel maatwerk arrangement. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een bezoek aan de Maeslantkering, bezoek aan Futureland of de molens van Kinderdijk in combinatie met een heerlijke lunch of High Tea op een bijzondere waterlocatie. Ook de highlights van Rotterdam behoren tot de mogelijkheden tijdens dit bedrijfsuitje.
Het is mogelijk om u door een deskundige gids te laten informeren over de bezienswaardigheden tijdens de vaartocht. Onze gidsen zijn gespecialiseerd in de Rotterdamse haven, architectuur en historie. Laat u tijdens uw teamuitje verrassen door de leuke anekdotes en feitjes over de stad Rotterdam en haar havens.

Meer bedrijfsuitjes op het water

Pegasus Events heeft keuze uit diverse bedrijfsuitjes op het water. Sommige activiteiten zijn erg geschikt voor teambuilding, andere activiteiten, gaan om snelheid. Ook bieden we verschillende bedrijfsfeesten op het water, bedrijfsuitjes op het water en kunt u a la carte een teamuitje samenstellen.

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

  • 10 tot 2000 personen
  • Op aanvraag
  • Vanaf 2 uur scheepshuur

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Mijn collega’s hebben het uitje als zeer positief ervaren. Voordeel van de bingo is dat hij eigenlijk voor een ieder te doen is en dat mensen er een eigen invulling aan kunnen geven (competitief, rustig aan doen of er een lekkere wandeling van maken). Het materiaal was prima in orde en ook de wijze waarop Mike eea bracht droeg er zeker bij aan het enthousiasme. De tocht met de watertaxi maakte het voor de meesten wel helemaal af.

Politie, Rotterdam