Manhattan aan de Maas Bedrijfsuitje door de stad Rotterdam

Lunchen op het bekenste stoomschip van Rotterdam en vervolgens op de fiets langs iconische plekken: met dit bedrijfsuitje doen we het allemaal.

Bedrijfsuitje op de SS Rotterdam

Dit bedrijfsuitje gaat van start op het prachtige SS Rotterdam, het legendarische voormalige vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn. 228 meter lang, 28 meter breed, 61 meter hoog, rijk aan historie en vermaard om zijn cultuurhistorische waarde.

Er wordt een heerlijke broodjeslunch voor u geserveerd in het Lido Restaurant, eventueel uit te breiden met een soep of een heerlijk broodje kroket.

Fietstocht Katendrecht

Nadat u genoten heeft van de lunch gaat het bedrijfsuitje verder met een fietstocht door Katendrecht. Na verschillende renovaties staat Katendrecht sinds korte tijd bekend als luxe wijk van Rotterdam zuid. Tijdens de fietstocht met Amerikaanse Chopper bikes neemt een ludieke gids u mee op pad, waarbij de highlights van Katendracht aan bod komen.

Borrel bij Hotel New York

Hotel New York is een Rotterdams icoon. Daarnaast is Hotel New York een zusterhotel van het SS Rotterdam. Gedurende het bedrijfsuitje zal hier gestopt worden voor een korte break. In de ‘Basement’ van het hotel is er tijd voor een drankje, om vervolgens weer op de fiets te stappen en verder te gaan. Na de break wordt het bedrijfsuitje per fiets gecontinueerd richting De Rotterdam, de bekende wolkenkrabber. Hier zit het fietsgedeelte erop. Maar treur niet, er wacht een unieke rondleiding op jullie!

Rondleiding De Rotterdam 

De afsluiten van het bedrijfsuitje is de rondleiding door De Rotterdam. De Rotterdam is een multifunctioneel gebouw op de Wilhelminapier in Rotterdam ontworpen door het bureau van architect Rem Koolhaas. De Rotterdam is 149 meter hoog, heeft 44 verdiepingen en bestaat uit drie dicht naast elkaar geplaatste transparante torens waarvan de bovenste helft verschoven is ten opzichte van de onderste. Deze geweldige rondleiding zal u doen verbazen over dit unieke gebouw!

Bedrijfsuitjes in Rotterdam

Naast dit bedrijfsuitje organiseert Pegasus Events een breed aanbod aan bedrijfsuitjes in Rotterdam, zowel op het water als in de stad. Ook organiseren we teambuilding activiteiten en bedrijfsevenementen op maat. Voor welk event u ook kiest, wij garanderen een fantastische dag!

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Afgelopen zomer hebben wij voor het eerst een vergaderarrangement met een teambuilding activiteit via Pegasus georganiseerd. De gehele organisatie van dit event is ons uit handen genomen en perfect georganiseerd door een gedreven team van mensen. Alles was tot in de puntjes perfect geregeld en zelfs het weer werkte mee. De locatie, lunch, Tuk Tuk Challenge en BBQ bij restaurant Okay was super! En als kers op de taart was iedereen zeer aangenaam verrast door de inzet van de RIB boten. Kortom het was een super geslaagde dag met een top team van Pegasus Events.

VORM BV, Papendrecht