Manhattan aan de Maas Bedrijfsuitje door de stad Rotterdam

Lunchen op het bekenste stoomschip van Rotterdam en vervolgens op de fiets langs iconische plekken: met dit bedrijfsuitje doen we het allemaal.

Bedrijfsuitje op de SS Rotterdam

Dit bedrijfsuitje gaat van start op het prachtige SS Rotterdam, het legendarische voormalige vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn. 228 meter lang, 28 meter breed, 61 meter hoog, rijk aan historie en vermaard om zijn cultuurhistorische waarde.

Er wordt een heerlijke broodjeslunch voor u geserveerd in het Lido Restaurant, eventueel uit te breiden met een soep of een heerlijk broodje kroket.

Fietstocht Katendrecht

Nadat u genoten heeft van de lunch gaat het bedrijfsuitje verder met een fietstocht door Katendrecht. Na verschillende renovaties staat Katendrecht sinds korte tijd bekend als luxe wijk van Rotterdam zuid. Tijdens de fietstocht met Amerikaanse Chopper bikes neemt een ludieke gids u mee op pad, waarbij de highlights van Katendracht aan bod komen.

Borrel bij Hotel New York

Hotel New York is een Rotterdams icoon. Daarnaast is Hotel New York een zusterhotel van het SS Rotterdam. Gedurende het bedrijfsuitje zal hier gestopt worden voor een korte break. In de ‘Basement’ van het hotel is er tijd voor een drankje, om vervolgens weer op de fiets te stappen en verder te gaan. Na de break wordt het bedrijfsuitje per fiets gecontinueerd richting De Rotterdam, de bekende wolkenkrabber. Hier zit het fietsgedeelte erop. Maar treur niet, er wacht een unieke rondleiding op jullie!

Rondleiding De Rotterdam 

De afsluiten van het bedrijfsuitje is de rondleiding door De Rotterdam. De Rotterdam is een multifunctioneel gebouw op de Wilhelminapier in Rotterdam ontworpen door het bureau van architect Rem Koolhaas. De Rotterdam is 149 meter hoog, heeft 44 verdiepingen en bestaat uit drie dicht naast elkaar geplaatste transparante torens waarvan de bovenste helft verschoven is ten opzichte van de onderste. Deze geweldige rondleiding zal u doen verbazen over dit unieke gebouw!

Bedrijfsuitjes in Rotterdam

Naast dit bedrijfsuitje organiseert Pegasus Events een breed aanbod aan bedrijfsuitjes in Rotterdam, zowel op het water als in de stad. Ook organiseren we teambuilding activiteiten en bedrijfsevenementen op maat. Voor welk event u ook kiest, wij garanderen een fantastische dag!

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Het was een geweldige dag! Mijn doel is bereikt..de 020-ers zijn fan geworden van Rotterdam;-) Jullie instructeur Ben deed het hartstikke leuk, ik vond het vooral heel prettig dat het op een volwassen manier werd gedaan. Super route en leuke opdrachten. Dus ik wil je heel hartelijk bedanken voor de geslaagde dag!

KLM, Amsterdam