Powerhunt Citygame

Met 80 kilometer per uur door het hart van Rotterdam, dat kan met de powerhunt! Deze speurtocht ter land en op het water is niet voor niks een populair bedrijfsuitje. Samen met de rest van de groep gaat u met hoge snelheid op zoek naar de eindlocatie. Ondertussen kunt u punten halen door vier ludieke teamopdrachten te doen. De powerhunt is het snelste bedrijfsuitje van Rotterdam en is mede daardoor een populaire citygame.

Teambuilding op hoge snelheid

De powerboat kan én gaat met 80 kilometer per uur over het water. Naast dat bekende Rotterdamse plekken aan u voorbij razen, kunt u punten verdienen door vier teamopdrachten uit te voeren. Samenwerken helpt bij het oplossen van deze opdrachten. Dit maakt de powerhunt niet alleen een leuk teamuitje, maar ook nog eens een goede vorm van teambuilding. De teambuilding activiteiten zijn ludiek en helpen je de eindlocatie te vinden. Op deze Rotterdamse locatie ontvangt het winnende team een prijs en een aandenken aan dit bedrijfsuitje.

Bedrijfsuitje in Rotterdam

Rotterdam wordt gekenmerkt door haar rivieren en havens. Veel iconische bouwwerken zijn gebouwd langs of over de Maas. Denk bijvoorbeeld aan de Erasmusbrug of De Rotterdam. Bij dit bedrijfsuitje leert u Rotterdam kennen vanaf het water. Ook met uw kennis met Rotterdamse gebruiken, de Rotterdamse taal en onontdekte geheimen. Dat maakt dit bedrijfsuitje tot een leuke activiteit of teambuilding voor iedereen in de groep, hoe divers de groep ook is. Naast dit bedrijfsuitje bieden we nog meer activiteiten aan in (de omgeving van) Rotterdam, zoals een vaartocht langs de havens en skyline, struinen door de duinen en de bingo city game. Bekijk hier al onze bedrijfsuitjes in Rotterdam. Pegasus Events voorziet ook in relatie events en meetings. Daarnaast organiseren we verschillende teambuilding activiteiten.

Meer weten of brainstormen?

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Op zaterdag 24 juni jl. bezochten we met ons bedrijf Infrascoop in het kader van ons 10-jarig bestaan Rotterdam. Pegasus Events heeft voor ons een borrelboottocht door de haven en langs de skyline van Rotterdam verzorgd met aansluitend diner op een leuke locatie. Het weer was helaas spelbreker tijdens de boottocht, maar de kapitein maakte veel goed met zijn verhalen over de haven van Rotterdam. De contacten tijdens het vooroverleg waren prettig en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Al met al een dag waar we met plezier op terugkijken.

Infrascoop bv, Cuijk