Tabletgame Eurovision Song Contest

Songfestivalstad Rotterdam staat bekend om haar hoge wolkenkrabbers, indrukwekkende haven, hippe restaurants,foodmarkets en tal van musea. Deze stad is altijd in ontwikkeling en zeker in 2020! Genoeg redenen om deze prachtige stad nu te ontdekken!

Wij hebben een exclusieve experience gelanceerd waarbij de hoogtepunten van Rotterdam in vogelvlucht voorbij komen én waarbij teambuilding centraal staat in deze geheel in Songfestivalsfeer uitgevoerde tabletgame.

Open Up! en Explore Eurovision Song Contest City #1!

Ieder team speelt namens een aan het songfestival deelnemend land. Dit team bepaalt zijn eigen strategie; sommige vragen/opdrachten leveren namelijk meer punten op dan de andere. Welke vraag levert de magische “Douze points” op? Gaan de teams ervan uit voldoende kennis van Rotterdam en het songfestival te hebben? Of moet het land het hebben van creativiteit/originaliteit en gaan ze voor de video/foto opdrachten welke meer punten opleveren?

Prijsuitreiking

Het is extra spannend omdat de scores van alle deelnemende “landen” te zien zijn. Een half uur voor de eindtijd verdwijnt de tussenstand wegens een “technische storing” en is alles nog mogelijk. Zo blijft de einduitslag een verrassing tot aan de prijsuitreiking. Onze songfestival host maakt het winnende land bekend. Zij gaan naar huis met een mooie Rotterdam prijs en eeuwige roem.

Ook leuk:

Groeten!   Ansichtkaart, postzegel en pen voor de “Groeten uit Roffa!”
Proost!      Samen proosten we onderweg met een glaasje “Port of Rotterdam”

Let’s eat!

Wij maken jouw dag graag compleet met een streetfoodlunch of walking diner waarbij we de local flavours laten proeven. Vraag naar de mogelijkheden!

Duurzaam & Lokaal

De inhoud van onze tours wordt met de grootste zorg samengesteld waarbij duurzaamheid, biologische producten, lokale ondernemers en zero waste policy voor ons belangrijk zijn. Verantwoord maatschappelijk ondernemen is de norm voor ons.

Meer weten of brainstormen?

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

I actually really enjoyed the Kick-Off and thought the length of the work-content was just long enough to get things done without getting to tired. I LOVED the fun events and really enjoyed hanging out with my colleagues in such a fun way! The castle was beautifull and the hotel was great. This event was super awesome, everything was taken care of.

Gamehouse Europe BV, Eindhoven