Bob Ross Workshop Online

Wie kent hem niet? Bob Ross: de eigenzinnige landschapsschilder die bekend is van tv.

Met de Pegasus Events (online) schilderworkshop leer je net zo te schilderen volgens de techniek van deze befaamde schilder. Alle deelnemers ontvangen in de dagen voorafgaand aan deze creatieve workshop thuis een pakket vol met de benodigde materialen zoals kwasten, verf en natuurlijk het doek. Uiteraard met een duidelijke uitleg. Even achter de computer vandaan en werken met de handen!

Online Bob Ross Workshop

Op de dag van het evenement worden de deelnemers ontvangen in het online atelier van onze enthousiaste workshop begeleider. Je zult versteld staan van je eigen kwaliteiten tijdens het meedoen aan deze workshop. Ervaar hoe het is om een echte kunstschilder te zijn en maak gerust fouten, het zijn tenslotte ‘just happy accidents’.

Alternatief?

Pegasus Events biedt naast deze perfecte creatieve online workshop nog veel meer Online teambulding activiteiten aan. Speel bijvoorbeeld de online fun games Who is the Millionaire of de Foute Kerst Bingo Game. Een leuke online cocktail workshop of een online event op maat? Wij denken graag met u mee. 

Meer weten of brainstormen?

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

De sloepenspeurtocht is een echte aanrader! Leuk dat je zelf kan varen over de Maas met een mooie sloep. De speurtocht bracht ons langs verschillende bijzondere en kenmerkende punten van de omgeving van Rotterdam. We hebben gevaren langs verschillende bruggen, sluizen, havens en rederijen. Het zonnetje maakte de tocht helemaal top! Na het varen hadden wij een lekkere barbecue bij restaurant Okay.

Willems Vastgoedonderhoud, Rotterdam