Case: Kick off op historische locatie

Opdracht

Opdracht was om een 3-daags kick off event neer te zetten wat deelnemers lang bij zou blijven, een goede mix moest hebben van werk en fun met een mooie uitsmijter op de laatste avond. Voertaal was Engels, aangezien de deelnemers uit Spanje en Nederland komen.

Uitgangspunten

  • Gevarieerd en toegankelijk;
  • Bijzondere openingsact;
  • Breed aanbod aan FUN events naast de presentaties;
  • Culinair goed verzorgd met extra aandacht voor de diner locatie;
  • Meerdere bijzondere locaties in het midden van NL;
  • Engelstalig programma.

Realisatie

Na de succesvolle kickoff meeting in Rotterdam werd Pegasus Events gevraagd om de volgende jaarlijkse kick off te verzorgen in het midden van Nederland en op meerdere bijzondere locaties.

Als locatie voor de eerste en tweede dag is gekozen voor een mooi kasteel met een levendige historie, gelegen aan de Rijn. Naast een plenaire bijeenkomst waren er 9 break-out ruimten nodig. Deze hebben we ingevuld middels creatief gebruik van de bijgebouwen en het koetshuis.

Verrasmomenten waren aanwezig in de vorm van een borrel in de kelder van het kasteel waarbij de bovengelegen verdiepingen speciaal werden opgesteld voor de gasten, compleet met meertalige gidsen, een pubquiz in het hotel die tot in de vroege uurtjes duurde en een opzwepende percussieworkshop waardoor iedereen scherp de volgende dag startte.

De uitsmijter was een discofeest compleet met LED vloer en klassieke spelcomputers op de goed geheim gehouden nieuwe locatie van het bedrijf!

Opdrachtgever

Gamehouse Europe B.V..

Groepsgrootte

200 deelnemers

Meer weten of brainstormen?

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Na een hartelijk ontvangst met korte uitleg onder de schaduw van de Euromast zijn we in 2 groepen op pad gegaan. Met een zonovergoten strakblauwe hemel gingen de 5 groepen met de supersnelle, maar altijd te korte Watertaxi rit naar het dropping punt. Na een tocht van 2-3 uur met allerlei leuke opdrachten tijdens deze GPS speurtocht, eindigden we in een gezellig, intiem maar lekker restaurant.

Corbion, Gorinchem