Brunch Vaartocht Rotterdam

Geniet van elkaar en van een heerlijke brunch aan boord van uw eigen salonboot terwijl de immense havens en de bijzondere skyline van Rotterdam de revue passeren. Alle familieleden worden hartelijk welkom geheten op één van de steigers in Rotterdam. Zodra iedereen aan boord is gooien we de trossen los en kiezen we het ruime sop!

Heerlijk bijkletsen met familieleden op het ruime zonnedek en toasten op elkaar! De kids vermaken zich ondertussen met een kijkje in de kajuit van de schipper op met één van de spelletjes aan boord. 

Al varende over de Rotterdamse Maas bereidt de crew een heerlijke brunch voor waarna iedereen een plekje op zoekt in de ruime binnensalon. Voor elke groepsgrootte hebben wij een geschikt privé schip. 

Wilt u entertainment aan boord of een leuke kinderact? Geen probleem wij verzorgen uw vaaruitje van A t/m Z. Samen met onze partner Muac Productions bieden wij een breed aanbod aan entertainment. Of laat u verrassen door de mooie verhalen van onze gidsen die de leukste anekdotes tot leven kunnen brengen.

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Op zaterdag 24 juni jl. bezochten we met ons bedrijf Infrascoop in het kader van ons 10-jarig bestaan Rotterdam. Pegasus Events heeft voor ons een borrelboottocht door de haven en langs de skyline van Rotterdam verzorgd met aansluitend diner op een leuke locatie. Het weer was helaas spelbreker tijdens de boottocht, maar de kapitein maakte veel goed met zijn verhalen over de haven van Rotterdam. De contacten tijdens het vooroverleg waren prettig en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Al met al een dag waar we met plezier op terugkijken.

Infrascoop bv, Cuijk